Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlata Mück: Popularnoj voditeljici u novoj godini novi posao

Šlageri nadomjestili ljubavni brodolom

02.01.2009.
u 17:31

Iako voditeljica Zlata Mück danas otvara prvu emisiju HTV-ova šoua “Evergreen”, njezino ime, poput eha, prate pehovi i pitanje zašto je prekinula dvogodišnju vezu s pravnikom Dragomirom Budimirom. Zanimljiva novinarka te televizijska i radijska voditeljica ipak ne dopušta da je govorkanja uznemire prije novoga šoua.

– Potvrđujem prekid veze, ali to je sve jer smatram da se moj privatni život ne treba povlačiti po medijima – izjavila je 26-godišnja Zlata kojoj su angažman u “Plesu sa zvijezdama”, stalni u vikend-šou na Radio Anteni te privatne obveze nedavno “došle glave” te je voditeljica od iscrpljenosti završila u bolnici.

– Kolabirala sam i bila na prisilnom odmoru. Liječnik mi je rekao da nije ništa strašno te da će sve biti u redu, samo da se redovito odmaram i uvedem pet obroka dnevno – kaže tamnoputa Zlata Mück.

Možda će je ta formula zdravlja spasiti od budućih “padova”, jer od danas kada počne “Evergreen” Zlatin tempo ponovo će se ubrzati.

– Plašim se i imam tremu, ali šou ne doživljavam kao opasnost. Imam scenarij i odličnu ekipu, pa vjerujem da će biti odlično – odgovara voditeljica koja, iako u posljednje vrijeme sve više boravi na televiziji, odbacuje mogućnost napuštanja radijskoga stolca i kolegice Tamare Loos.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije