Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Billy Miller

Samo dva dana prije svog rođendana preminuo je dobitnik Emmyja i zvijezda američkih sapunica

Foto: IPA/Pixsell
1/4
18.09.2023.
u 08:21

Za ulogu Billyja Abbotta u seriji 'The Young and The Restless' Billy Miller osvojio je tri Emmyja, a gledatelji su ga mogli vidjeti i u epizodnim ulogama u serijama CSI: NY, Castle, Ray Donovan, Suits, NCIS...

Samo dva dana prije svog 44. rođendana preminuo je američki glumac Billy Miller.  Slavu stekao ulogama u sapunicama 'The Young and The Restless' i 'General Hospital', a njegov prerani odlazak potvrdio je glumčev glasnogovornik za TMZ.

Kazao je da je Miller preminuo u petak u Austinu, a točan uzrok smrti još nije poznat. No, poznato je da se glumac, kao što je i potvrdio njegov glasnogovornik, dugo borio s depresijom. 

VEZANI ČLANCI:

Za ulogu Billyja Abbotta u seriji 'The Young and The Restless' osvojio je tri Emmyja 2010., 2013. i 2014. godine , a pojavio se u više od 700 epizoda te serije. 

Gledatelji su ga mogli vidjeti i u epizodnim ulogama u serijama CSI: NY, Castle, Ray Donovan, Suits, NCIS... Sredinom 2000-ih glumio je i u seriji 'All My Children' čime je započela njegova karijera u američkim sapunicama. Iz sebe je ostavio neutješnu majku Patriciju i sestru Megan.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pajdo
08:27 18.09.2023.

Kud tolika žurba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije