Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavljeni glumac

Ralph Fiennes stigao u Pulu kao poseban gost filmskog festivala

Ralph Fiennes
Pixsell
21.07.2012.
u 20:38

Pulskoj će se publici predstaviti redateljskim prvijencom, hvaljenom ratnom dramom "Koriolan koja je snimljena prema literarnom predlošku W. Shakespearea.

Na pulski aerodrom večeras je sletio posebni gost 59. Festivala igranog filma u Puli, proslavljeni britanski glumac i redatelj Ralph Fiennes. Pulskoj će se publici predstaviti sutra od 23.30 sati u Areni gdje će biti prikazan njegov redateljski prvijenac, hvaljena ratna drama \"Koriolan\", snimljena prema literarnom predlošku Williama Shakespearea.

Ralph Fiennes svjetsku je slavu stekao ulogom Amona Goetha u \"Schindlerovoj listi\". Ljubitelji filma ga zasigurno pamte i po glumačkim izvedbama u filmova \"Engleski pacijent\", \"Stoljeće ljubavi i mržnje\", \"Vojvotkinja\", \"Čudni dani\" i \"Žena kojoj sam čitao\". Najmlađi ga  znaju kao strašnog Lorda Voldemorta iz serijala o Harryju Potteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije