Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošlog tjedna objavio novu pjesmu

Preminuo glazbenik (28), njegov brat objavio video koji slama srca

Foto: Instagram screenshot
1/9
18.11.2022.
u 09:53

Američki glazbenik B.Smyth preminuo je jučer nakon duge borbe s plućnom fibrozom. Njegov brat potvrdio je vijest njegovim obožavteljima na društvenim mrežama.

Američki glazbenik B.Smyth preminuo je jučer u 28. godini života nakon svoje duge borbe s plućnom fibrozom, a ovu vijest potvrdio je njegov brat Denzil preko društvenih mreža. Denzil je objavio kratak emotivni video u kojem je ispričao kako se osjeća te koliko je njegov brat cijenio svoje obožavatelje. 

- Teško mi je napraviti ovaj video jer nikad nisam mislio da ću morati napraviti nešto poput toga – započeo je te dodao da obitelj moli da njegovi obožavatelji poštuju njihovu privatnost te zahvalio za svu podršku koju dobivaju. Istaknuo je i da se obitelj pokušava na najbolji mogući način boriti s velikim gubitkom. Ispričao je i koliko su B.Smythu značili obožavatelji. 

- Moj brat je bio vrlo uzbuđen kada je vidio da vi odgovarate na njegov izazov nakon objave pjesme Twerkoholic part 2 dok je bio na intenzivnoj, to mu je zbilja donijelo velik osmijeh na lice – dodao je Denzil.

- Htio je da napravim ovaj video kako biste vi, njegovi obožavatelji čuli što se dogodilo te da vam pokaže koliko vas je cijenio, svu ljubav i podršku koju ste slali – rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli B. SMYTH (@bsmyth__)

Njegovi obožavatelji nakon šokantne vijesti počeli su se opraštati od njega na društvenim mrežama, a njegov brat Denzil sve objavljuje na njegovom profilu gdje ima skoro 160.000 pratitelja. „Počivaj u miru. Imao je tako lijepu i toplu dušu“, „Život tako nije fer. Ne mogu vjerovati da je preminuo. Vidio sam da je prošlog tjedna objavio novu pjesmu. To je ludo. Da ste me pitali prije nekoliko godina, zakleo bih se da će biti velika zvijezda“, samo su neke od poruka šokiranih obožavatelja.

Inače, B. Smyth je postao slavan zahvaljujući YouTubeu, a neke od njegovih pjesama su: 'Might Cuff You', 'Ride Good','Creep' i 'Leggo'. Surađivao je i s poznatim reperom 2 Chainzom na pjesmi 'Future', što mu je bila velika čast jer je i sam bio njegov obožavatelj. 

VIDEO Dramatična scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije