Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Gledatelji u zavadi oko Ivice, za jedne je gospodin dok drugi kažu: Teški filozof, nametljiv i kalkulant

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/8
18.11.2022.
u 08:31

Gledatelji nisu imali prigovora na njegovu večeru, ali imali su podijeljena mišljenja oko Ivice i njegovih komentara.

U epizodi 'Večere za 5 na selu' u četvrtak kuhao je tehničar za telekomunikacije Matija iz mjesta Polane kraj Delnica. Na Matijinom jelovniku našli su se sastojci poput pastrve maslaca, teletine, špeka, vrganja, ali i puding od vanilije. Tomislav je odmah kazao kako mu se s popisa najviše sviđa pastrva, dok je Petra komentirala da joj nedostaje na spisku malo povrća, a na kraju večere Matija jer dobio 39 bodova.

Gledatelji nisu imali prigovora na njegovu večeru, ali imali su podijeljena mišljenja oko Ivice i njegovih komentara. Dio gledatelja smatra kako se ponaša kako i doliči jednom gospodinu, ali drugi dio misli da kalkulira.

- Ovaj starček nikako da se zaustavi, priča kao da je navijen. Stalno se ističe, gura se ispred svih tako da nitko ne može do riječi od njega, teški filozof, nametljiv i kalkulant. Izgleda da Ivica kalkulira. Voljela bih da Matija pobijedi. Ivica pametnjaković i filozof od prvog dana,i tek se sad vidi tko kalkulira. - komentari su dijela publike, a dio publike ima samo riječi hvale za Ivicu:

- Ivica, svaka čast, školovan, kulturan, jedini zna kako se ponaša za stolom, zna se gdje ruke moraju biti dok se sjedi za stolom! Bravo!  Gospon Ivica je baš fin i kulturan i dugo nije bilo takvoga natjecatelja koji se zna ponašati, bez prenemaganja, točno kako treba i biti. Društvo mi se jako sviđa jer su svi u komunikaciji jako tolerantni. Ivica je stariji od njih, ali mislim da ne "zaostaje" za njima. Čovjek sa svjetskim manirima i ponašanjem. Ne vidim nikoga kao kalkulanta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije