Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna preljubnica

Poslije afere s Beckhamom postala je trenerica joge i često vježba u toplesu

Foto: Instagram
1/6
28.06.2018.
u 13:13

Rebecca Loos postala je popularna prije 14 godina zbog afere s Davidom Beckhamom i taj preljub skoro je razorio njegov brak s Victorijom.

Prije 14 godina Rebecca Loos postala je popularna kada je javnost doznala za njenu aferu s Davidom Beckhamom.

Ta afera potresla je naizgled idiličan brak Davida i Victorije Beckham i svi su bili uvjereni kako će to razoriti brak tada igrača Real Madrida i bivše članice Spice Girls i modne dizajnerice. 

 

 

 

 

 

 

Kako se prije nekoliko dana opet pojavio trač o problemima u braku Beckhamovih te se spominjao i razvod mediji u Velikoj Britaniji odlučili su istražiti gdje je sada Rebecca i što radi.

Bivša asistentica Davida Beckhama koja je postala slavna zahvaljujući aferi s Beckhamom i što joj je omogućilo i naslovnicu Playboya, sada je trenerica joge i  živi u Norveškoj, piše The Sun.

Udala se i ima dvoje djece te je posvećena zdravom životu, a na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima vježba jogu, a često je na tim fotografijama jogu radi u toplesu. 

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije