Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PRINOVA

Doris Pinčić rodila curicu Gitu: Sve je prošlo izvanredno!

Boris Rogoznica
screenshot/instagram
27.06.2018.
u 19:59

Doris Pinčić, poznata radijska i televizijska voditeljica rodila je zdravu curicu Gitu.

Hrvatski pjevač Boris Rogoznica na svom je Instagram profilu objavio kako je po drugi put postao otac. Doris Pinčić, poznata radijska i televizijska voditeljica rodila je zdravu curicu Gitu.

- Pozdrav svima, točno u 18h na svijet je stigla prekrasna i zdrava djevojčica Gita. Sve je prošlo izvanredno. Veliko hvala preljubaznom medicinskom osoblju Vinogradske bolnice. Živili!!!, napisao je Rogoznica ispod slike iz bolnice.

Paru, koji je u braku od 2014. godine, na prinovi su čestitali brojni fanovi. 

Ključne riječi

Komentara 8

NA
Narcis660
23:47 27.06.2018.

Ljudi moji kao da je bitno...Žive i zdrave neka su i mama i djevojčica!!!E to je bitno...

Avatar Dr Evil
Dr Evil
22:25 27.06.2018.

Gita?!? To jedva da je riječ...ma to je ime za psa...Nadam se Doris da te godinu dana nećemo morati gledati i još važnije: slušati na TV-u/Radiju...hvala.

PU
paul-umpe
20:52 27.06.2018.

vau Gita.Valjda Brigita.Ma sve je to isto mija kija pija....bas smo moderni i nismo seljaci.Svako dobro bebici a roditeljima retardus dokumentus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije