Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
56-godišnja glumica

Lijepa Sanja Vejnović objavila fotku u badiću i pokazala savršenu liniju

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
28.06.2018.
u 10:34

Savršeno lijepa i zgodna žena, poručili su obožavatelji glumici nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu

Nakon što je prije dva mjeseca završila na Hitnoj i bila na korak do sepse, glumica Sanja Vejnović odmara i puni baterije na moru.

Lijepa 56-godišnja glumica koju smo nedavno gledali u hit seriji Nove TV "Čista ljubav" podijelila je s obožavateljima na Instagramu
fotografije s ovog godišnjeg odmora, a na jednoj od fotografija je glumica u kupaćem kostimu i pokazala je svoju savršenu liniju.

- Savršeno lijepa i zgodna žena - poručili su joj obožavatelji.

 

 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

 

- Puno lakše podnosim vrućine nego zimu, volim ljetni odmor, koji je uvijek povezan s nekim lijepim putovanjem, odmorom na moru i malo ležerne odjeće - otkrila je Sanja u intervju koji je dala za Večernji list.

Otkrila je tada i što uz gene, prehranu i kozmetičke tretmane utječe na njen mladoliki izgled.

- Dobro raspoloženje, zadovoljstvo, radost i smijeh također igraju veliku ulogu u mladolikom izgledu. - rekla nam je tada Sanja. 

1/9

Komentara 15

PR
prohujalo
11:25 28.06.2018.

Od "Dugog putovanja u bijelo" uvijek je bila curica,djevojka,žena koja je znala što hoće i koja je ima svoje ja. Za svoje godine izgleda super. Uopće se ne mjenja. Ista je kao u "Banović Strahinji".

AE
Aedes2017
15:33 28.06.2018.

Sanjice generacijo..svaka čast ! Lipa si ka lasta u letu !

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
11:45 28.06.2018.

Prije pola sata je ŽIVI ZID OBRANIO deložaciju 100% invalida paraplegičara u Istri, bio je LIVE prijenos sa njihjove stranice,pogledajte video! O tome nema u medijima ni slova! Zamislite sociopate koji dođu doma kod čovjeka koji jedva samo ruke malo miče,u krevetu leži a oni ga žele izbacit ko psa! Za takve političare narod glasa! HDZ-Vjerodostojno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije