Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašna nesreća

Popularni folk-pjevač bori se za život! Automobilom sletio s ceste i prevrnuo se na krov

Foto: Intagram
1/2
24.10.2018.
u 14:11

Pjevač Darko Lazić teško je stradao u prometnoj nesreći. Liječnici u KBC-u Zemun bore se za njegov život.

Popularni srpski folk-pjevač Darko Lazić u utorak ujutro doživio je tešku prometnu nesreću. Svojim BMW-om sletio je s ceste i prevrnuo se na krov. S teškim tjelesnim ozljedama odmah je prebačen u KBC Zemun, gdje se liječnici bore za njegov život.

Lazić je zadobio povrede glave, prijelom butne kosti i rebara, a trenutačno se nalazi u induciranoj komi. Direktor KBC-a Zemun novinarima je rekao da je Darkovo stanje i dalje kritično te da su prognoze neizvjesne. 

U trenutku nesreće 27-godišnji pjevač imao je 1,39 promila alkohola u krvi i vozio je bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta još prije šest godina zbog ranije počinjenih prekršaja, piše Espreso.rs. U trenutku izlijetanja bio je sam u automobilu i nije bio vezan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💪🏻💪🏻💪🏻🚗🚗👑👑👑👑

Objavu dijeli DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Inače, Lazić se proslavio folk-hitovima kao što su ''Korak do sna'', ''Čemu ovo sve'' i ''Godinu dana 300 kafana''. Bio je i jedan od kandidata popularnog regionalnog glazbenog natjecanja ''Zvezde Granda''. 

Uz njega su u bolnici cijelo vrijeme zaručnica Marina Gagić, otac Milan i majka Branka te bivša supruga Ana Sević s kojom ima kćer Lorenu. Podršku mu sa svih strana šalju i brojni kolege koji se nadaju što bržem oporavku.  

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda: 

Ključne riječi

Komentara 28

SP
Sveti_pećinski
14:50 24.10.2018.

jbg. čovjek je vozio mrtav pijan, a bez dozvole koja mu je bila oduzeta. Što sad reći? Država ga je pokušala spasiti od samog sebe, ali on je našao ilegalni način da to zaobiđe.

BL
bljak007
14:31 24.10.2018.

???? A ko je on??? Kome peva???

B2
bordon 2
14:57 24.10.2018.

Izgleda da jeŽivio svoje pjesme: "Godinu dana 300 kavana". Jedna od tih 300 kako god okreneš stajat ce ga zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije