Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"magla sjećanja"

Pogledajte prvi spot mlade pjevačke nade Matije Cveka

cvek (1)
Foto: Screenshot
1/3
24.07.2013.
u 10:39

Iako je tek na početku karijere, Matija već surađuje s najboljima, pa tako glazbu i tekst njegova debi-singla potpisuju Nenad Ninčević i Branimir Kopitović

"Magla sjećanja" prvi je singl 20-godišnjeg perspektivnog pjevača Matije Cveka, a ova ljubavna pjesma upravo je dobila i svoj videospot. Iako je tek na početku karijere, Matija već surađuje s najboljima, pa tako glazbu i tekst njegova debi-singla potpisuju Nenad Ninčević i Branimir Kopitović.

Mladi Zagrepčanin bivši je nogometaš NK Inter – Zaprešić, a godinama školuje glas kod profesorice pjevanja i pedagoginje Denis Vasilj koja je odmah prepoznala njegov veliki talent. Matija je novo ime u svijetu glazbe koje puno obećava!

Već početkom srednje škole osnovao je svoj prvi bend, zajedno s još dvojicom kolega i prijatelja, nazvan The Showmakers. Nakon četiri godine nastupanja po klubovima odvojio se od benda te zajedno s prijateljem i sadašnjim kolegom Dominikom Žagmešterom osnovao duo Dalawa Stories, koji je naklonost publike stekao odličnim obradama pop i rock hitova.

Spot za pjesmu "Magla sjećanja" pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije