Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će muško!

Pjevačica Lilly Allen rodit će dječaka

lilly allen
pixsell
21.10.2010.
u 19:35

- Živim životom iz svojih snova. Imam ljubav, svoj maleni dućan koji držim sa sestrom i kućicu na selu. Ima li što ljepše? - govori sretna trudnica.

Pjevačica Lilly Allen je doznala - dobit će sina pa je ubrzala pripreme za pronalazak idealnog imena za svoju bebu.

- Već razmišljam o imenima i uskoro ću kupiti odjeću za njega - kazala je 25-godišnjakinja. U izbor će uključiti i Sama Coopera, svojeg dečka, kojeg, kaže Lilly, neizmjerno voli. Iako još uvijek nije sigurna koje novitete joj majčinstvo donosi, mlađahna L. Allen kaže da se ničega ne boji jer je uvjerena da se ne može dogoditi ništa loše.

- Živim životom iz svojih snova. Imam ljubav, svoj maleni dućan koji držim sa sestrom i kućicu na selu. Ima li što ljepše? - govori sretna trudnica.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije