Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Lazić

Pjevač se probudio iz kome, zaplakao je kad je ugledao tko mu je pored kreveta

Foto: Instagram
1/3
31.10.2018.
u 09:13

Pjevač je 23. listopada doživio tešku prometnu nesreću i bio je u induciranoj komi.

Folk pjevač Darko Lazić stabilno je nakon šest dana borbe za život, javlja Kurir i dodaju kako je sada budan i svjestan svega. 

Lazić je 23. listopada doživio tešku prometnu nesreću i jučer su ga liječnici probudili iz kome, a prvi susret koji je doživio nakon buđenja iz kome bio je posebno emotivan za Lazića, piše Kurir.

Pored njega je u trenutku kad se probudio bila njegova supruga i pjevačica Ana Sević, s kojom Lazić više ne živi, ali još su službeno u braku i imaju  kćer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💤💤💤💤🎤🎤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

 

Kada je ugledao Anu pored svog kreveta Lazić je zaplakao i bio je to emotivan susret za oboje.

- Kad je izašao iz kome, Ana je bila prva osoba  koju je Darko vidio.  To je bilo vrlo emotivno i potresno, a, oči su mu bile pune suza, pa se onda i Ana rasplakala. Sve je odmah shvatio. I mislim da ne postoji osoba čije  je lice više htio da vidi nego njeno, tada, u tom trenutku.  Ana jepresretna što može konačno Loreni reći da će vidjeti svog tatu.  - priča izvor blizak pjevaču.

 

Komentara 11

AN
Andreeejjj
15:28 31.10.2018.

Mrzitelji svega (stoka nacioalistična), pa čak u nesreči, stidite se a stida onako nemate!

LI
liliZG
10:13 31.10.2018.

odmah mu dati dr auto da dovrši posao

HR
Hrvatina95
09:35 31.10.2018.

Ko mu je surpuga, ako mu je zena pjevacica Ana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije