Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAR ZA PAMĆENJE

Svadba srpskog para hit na internetu: 'Najkičastije vjenčanje na Balkanu'

Srđan i Tamara Mrvaljević
Foto: Screenshot
1/3
30.10.2018.
u 16:21

Mrvaljević je i kum Luke Radulovića (37), dilera kokaina koji je ubijen ovog travnja u gostionici "Ispod mosta". Osim po svojim sportskim uspjesima, poznat je i po bliskim vezama s ljudima iz kriminalnog miljea, ali i kao veliki zagovornik crnogorske nezavisnosti i njezina ulaska u NATO.

Snimka vjenčanja para iz Srbije – nekadašnjeg svjetskog doprvaka u džudu Srđana Mrvaljevića (34) i njegove supruge Tamare postala je pravi hit na društvenim mrežama. Naime, na Vimeu je objavljen video s vjenčanja u kojem se spominje Bog, darivanje, prsteni vječnosti, Vasilije Ostroški i svi anđeli… Pjesmu i video je Mrvaljević, navodno, dobio kao svadbeni dar.

Kako piše Blic, Mrvaljević je i kum Luke Radulovića (37), dilera kokaina koji je ubijen ovog travnja u gostionici "Ispod mosta". Osim po svojim sportskim uspjesima, poznat je i po bliskim vezama s ljudima iz kriminalnog miljea, ali i kao veliki zagovornik crnogorske nezavisnosti i njezina ulaska u NATO. 

Inače, svadba je održana u srpnju, no tek se nedavno proširila, a mnogi su je nazvali "Najkičastijom svadbom na Balkanu".

Tamara je česta gošća srpskih tabloida zahvaljujući brojni plastičnim operacijama. Facebook Srđana Mrvaljevića pun je njihovih zajedničkih fotografija na kojima se lako vidi da je mlada prije 4 godine izgledala potpuno drugačije. 

 

 

Komentara 84

VA
Valer
18:05 30.10.2018.

Danas je noć vještica. Jel to prilog ovoj temi.

Avatar MENSA
MENSA
18:12 30.10.2018.

Zašto VL ne promijeni svoje ime ....npr. Hrvatski Kurir ili slično jer više stvarno i nema nikakve razlike između VL-a i opskurnog žutog smeća iz Srbije! A uredništvo Vl-s neka se već jednom odluči...ili neka sami odu s onu stranuranu Drine ili je potrebno da im mi Hrvati malo pomognemo!?

DU
Deleted user
16:51 30.10.2018.

Ova je prejaka i za NATO !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije