Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav

Umjesto svadbe razlaz! Nina Badrić ponovno je sama

Foto: Igor Soban/PIXSELL
30.10.2018.
u 13:45

Pjevačica Nina Badrić okončala je romansu s poduzetnikom Tinom Bralom s kojim je bila u vezi posljednjih godinu dana.

Ljubav više ne stanuje na adresi Nine Badrić i Tina Brale. Nakon godinu dana veze pjevačica i poduzetnik rodom iz Livna okončali su svoju romansu. Još ljetos sve se činilo idilično, pažljiv zaručnik pratio je Ninu po svim nastupima na Jadranu, a onda je odjednom uslijedio preokret.

Prošli tjedan Nina je na koncert u Lisinskom za Zakladu ''Hrvatska za djecu'' stigla bez Bralove pratnje, što je potaknulo šuškanja o njihovu razlazu. Dobro upućeni tvrde da su nesuglasice u njihovom odnosu nastupile još krajem ljeta kada je Nina odlučila prihvatiti angažman u žiriju RTL-ovih 'Zvijezdi'.Show se tjednima snimao u Beogradu, a rijetke slobodne trenutke Nina je provodila u Zagrebu. No, ne u Tinovom već u svom stanu.

Da se nešto doista događa na privatnom planu, Nina je dala nagovijestiti prije nekoliko dana znakovitom objavom na Instagramu.

- Ne gubi svoje vrijeme. Ako te ne vole, ne moli za ljubav. Ako ti ne vjeruju, nemoj se pravdati. I ako sami odu, nemoj ih vraćati - napisala je Badrić, a mnogi su joj tada u komentarima počeli ostavljati poruke podrške.

Ovih dana  uslijedila je i potvrda ljubavnog kraha. Pjevačica je za magazin Glorija otkrila da je skinula prsten od bijelog zlata s povećim dijamantom koji je dobila od svojeg sada već bivšeg zaručnika na romantičnom putovanju na Maldive. Nina i Tino upoznali su se navodno preko zajedničkih prijatelja, a za njihovu ljubav javnost je doznala u svibnju ove godine.

Svoj odnos oduvijek su čuvali podalje od javnosti pa tako ni ne  čudi da su se razišli mirno i bez ikakve pompe. - Privatni život samo je moja stvar i zaista mislim da to nikoga ne zanima- kazala nam je pjevačica prije mjesec dana. Mnogi su priželjkivali Ninu ponovno vidjeti pred oltarom, no umjesto uplovljavanja u bračnu luku odlučili su da je za oboje najbolje da krenu odvojenim putevima.

Što je presudilo njihovoj ljubavi za sada nije poznato. Ljubavni brodolom s Bralom nisu, čini se, nije pokolebao. Pjevačica unatoč razlazutrudi se imati osmijeh na licu. U tome joj uvelike pomaže i vjera za koju kaže da ju je učinila boljom osobom.
- Vjera mi je najbitnija u životu. Okrenula mi je u mnogočemu pogled na sve. Vjera mi daje mir i zaista mislim da nema toga što čovjek ne može izmoliti. Čovjek mora vjerovati u nešto jer mi smo ljudi duhovna bića koja tragaju za određenim spoznajama- izjavila je 45-godišnja pjevačica.

Prije veze s 52-godišnjim poduzetnikom, koji se 90-ih obogatio prodajom kave na području bivše Jugoslavije, ali i na Cipru, u Egiptu te Belgiji, pjevačicu su povezivali s nekoliko muškaraca. Pripisivali su joj vezu s bosanskim pjevačem Mirzom Šoljaninom, glumcem Goranom Bogdanom, ali i popularnim srpskim voditeljem Ivanom Ivanovićem. Nina niti jednu vezu nije potvrdila, a jedini muškarac kojeg nije krila od javnosti bio je Bernard Krasnić. Četiri godine nakon razvoda bivši supružnici dobili su i crkveno poništenje braka na kojem je inzistirala upravo pjevačica. Ne sumnjamo da ćemo jednog dana kada se zvijezde poklope Ninu ponovno vidjeti u vjenčanici.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida. 

Ključne riječi

Komentara 89

Avatar Golum
Golum
14:48 30.10.2018.

Hmmm..a prije mjesec dana ljubav cvjetala. E Nina, Nina nadji si nekog obicnog komada i da vidis kako ce te postivati, pusti ove poduzetnike nemaju oni pojma ni sta je ljubav ni paznja, s tobom su zbog osobne promocije

Avatar anlaser
anlaser
15:01 30.10.2018.

.Nina je sama sebi problem

SK
skategat
16:23 30.10.2018.

vjera joj je najvažnija. ok. onda sigurno s gospodinom nije bilo seksa jer nisu bili u braku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije