Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je i u "Milijunašu"

Novinar Nove TV natjecao se u 'Potjeri', a igra je bila napeta do posljednje dvije sekunde

Foto: HRT
1/4
02.10.2023.
u 20:02

U završnoj potjeri je Stipe Sladoljev s natjecateljem Brunom pokušao osvojiti 11.500 eura te je lovac Vukorepa morao odgovoriti na 13 pitanja kako bi ih "uhvatio"

U večerašnjem izdanju kviza "Potjera" među natjecateljima je bio i sportski novinar Nove TV Stipe Sladoljev koji je pokazao odlično znanje na ploči u srazu s lovcem Mladenom Vukorepom i svojoj ekipi je donio 9000 eura jer je odlučio odabrati višu, a ne srednju ponudu.  - Sad već vidim klikbejt naslove u stilu: Stipe Sladojev se vratio na HRT. U zadnje vrijeme ste često gost ovdje - poručio mu je Mladen. Stipe je na to uzvratio da mu se svidjelo tu pa se često vraća. Podsjetimo da su mu hodnici Prisavlja dobro poznati jer je jedno vrijeme radio na HRT-u.

U završnoj potjeri je s natjecateljem Brunom pokušao osvojiti 11.500 eura te je lovac Vukorepa morao odgovoriti na 13 pitanja kako bi ih "uhvatio". Napeto je bilo do zadnje sekunde, jer upravo u zadnje dvije sekunde je Mladen pobijedio Stipu i Brunu. Mladen je tijekom završne potjere pogrešno odgovorio na dva pitanja te nije znao da su Došani stanovnici Katra i da je komičar Conan O'Brien bio voditelj talk showa Conan. U zadnje dvije sekunde točno je odgovorio na pitanje: Redatelji iz koje zemlje su 1995. osnovali pokret Dogma. Mladen je točno odgovorio Danska, a Stipe i Bruno su mu na zapljeskali i čestitali te rekli da će se vratiti opet u Potjeru. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Stipe je ove godine sreću okušao i u kvizu "Tko želi biti milijunaš". U ožujku ove godine Stipe je prvi prag prošao bez problema, a na osmom pitanju se malo zamislio iako je bilo iz njegovog sportskog sektora. Prisjetio se kako je baš prije 18 godina u ovom istom kvizu na osmom pitanju iskoristio dva džokera, ali ovaj put je odlučio džokere sačuvati za nastavak igre. Koja nogometna reprezentacija u svojoj statistici ima i pobjedu i poraz u finalima Eura, glasilo je osmo pitanje na koje su mu bili ponuđeni odgovori Portugal, Grčka, Nizozemska i Danska. Stipe je točno odgovorio kako je riječ o Portugalu, a svoju igru nastavio je u sljedećoj emisiji.

GALERIJA Pogledajte kako su se Marko Grubnić i Vlatka Pokos zabavljali na otvorenju kluba Hemingway 2009. godine

1/24

Na desetom pitanju trebao je odgovoriti koji je engleski grad poznat po bijelim klifovima visokima do 110 m: Blackpool, Bristol, Dover ili Southampton? Stipe nije bio siguran u odgovor ali je sumnjao na Dover. Nakon džoker 'pola-pola' preostali su odgovori Bristol i Dover. Odlučio je iskoristiti i džokera 'zovi' koji je rekao da mu teško može pomoći, ali da mu ipak zvuči Bristol, ali nešto ga je vuklo i prema Doveru. Sportski novinar je odlučio iskoristiti i posljednjeg džokera na ovom pitanju te zatražio pomoć publike. Njih 55 posto glasalo je za Bristol, a 45 posto za Dover. Nije prihvatio savjet publike i odlučio se za odgovor C - Dover, i osvojio pet tisuća eura.

Jedanaesto pitanje je glasilo: 'Tko među kopnenim kralježnjacima ima najveće oči?: krokodil, noj, sova ili slon.' Stipe je prvo eliminirao noja, za slona je rekao da je najlogičnije i na kraju se odlučio za slona. Ponudio je to kao točan i konačan odgovor, ali bio je u krivu jer je ročan odgovor bio noj, te je Stipe natjecanje napustio s  pet tisuća eura.

VIDEO Parni valjak s novim pjevačem prvi put nastupa u Zagrebu: 'Uvjeren sam da nas Aki odobrava s neba'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije