Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dj-ica radia antene

Nives Čanović: Živim s dečkom, ali o braku još ne razmišljamo

nives
Žarko Bašić/Pixsell
22.10.2011.
u 11:00

– Obožavam novi posao. Kolege su super i odlično se slažemo. Privatno više volim hip-hop i r’n’b, ali sviđaju mi se i hitovi koje puštam slušateljima. Na posao često vodim i svog desetomjesečnog psa Marlija.

Atraktivnu diplomiranu ekonomisticu Nives Čanović (29) pamtimo po ulozi u seriji “Dolina sunca”. Male ekrane zamijenila je mikrofonom na radio Anteni Zagreb, na kojem se odlično snalazi.

Kako ste se snašli kao DJ-ica?

– Obožavam novi posao. Kolege su super i odlično se slažemo. Privatno više volim hip-hop i r’n’b, ali sviđaju mi se i hitovi koje puštam slušateljima. Na posao često vodim i svog desetomjesečnog psa Marlija koji se smrtno zaljubio u Lolu, kujicu Barbare Kolar, a najbolji prijatelj mu je psić kolegice Zlate Mück.

Nedostaje li vam gluma?

– Ove jeseni zbog posla nisam stigla na prijamni ispit na Akademiji dramske umjetnosti, ali voljela bih opet glumiti u nekoj telenoveli. Kad god stignem, idem na glumačke radionice i nedostaje mi rad pred kamerama.

Jeste li sretni u ljubavi?

– Jesam. Živim s dečkom i lijepo nam je, ali o braku još ne razmišljamo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije