Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad zadovoljna

Nikolini se ne sviđa suprug, ali ni dom: 'O, pa to je mali stančić'

Foto: RTL
1/5
27.03.2020.
u 14:57

Nikolina Tutić i njezin novopečeni suprug Adam Kromer vratili su s bračnog putovanja, a njihov novi dom u kojem će nastaviti svoje bračno putovanje nije oduševio Nikolinu.

Nakon ne tako idiličnog medenog mjeseca u Makarskoj novopečeni supružnici Nikolina Tutić i Adam Kromer stigli su u svoj zajednički dom. No, čini se da ni on nije oduševio Nikolinu koja je do sada imala prigovore na račun svog supruga.

- Mislim da nije problem u meni - da je on zgodniji, možda bi bila drugačija priča - iskreno je rekla Nikolina kojoj ni medeni mjesec nije pomogao da se poveže sa suprugom.

1/5

Nakon što su stigli u Zagreb, uslijedili su novi prigovori. -  O, pa to je neki mali stančić - izjavila je Nikolina kad je ušla s novopečenim suprugom. Da nije oduševljena novim domom dalo se naslutiti i prema njezinom izrazu lica.

Kao minus navela je i to što je kuhinja mala iako je priznala da ni ne zna kuhati. Srećom, Adam ne bježi od kuhinje pa i sam priznaje kako zna složiti nekoliko jela iako bi volio da mu i Nikolina nešto pripremi.

- Živcira me kad me zagrli jer se još nisam opustila, ali prija mi kad muškarac kuha - rekla je Nikolina nedavno nakon što je pojela Adamov roštilj.

Foto: RTL

Inače, Nikolina se zbog svog ponašanja prema Adamu opako zamjerila gledateljima koji smatraju da bi bila drugačija da je vidjela njegov BMW i vinariju. - Toliko je puna sebe ona ne kuha ona jede po restoranima......Nikolina kaže da želi naći ljubav svog života, a došla je na besplatne ručkove, vile i provod. To bit će da si uštedi od silnih večera po restoranima.. Adam je za nju avion. Misli da je pametna kad kaže da jede po restoranima i ne kuha. Promijenit će ona mišljenje o njemu kad vidi da on vozi BMW i da je dobrostojeći...Stid me što sam žensko, kad čujem njene izjave - bili su neki od komentara na Nikolinino ponašanje i izjave koji su se pojavili na društvenim mrežama.

 

Komentara 35

DU
Deleted user
15:31 27.03.2020.

Bi li mu dala za 100€? Ne! A za 100.000€? E to je već nešto! A bi li ipak za 500€ ? Što ti misliš tko sam ja? To smo ustanovili. Sad pregovaramo o cijeni.

NT
Netko tamo daleko
15:11 27.03.2020.

Ova nepodnosi ni samu sebe,kako ce onda nekog drugoga?Žao mi dečka što su ga spojili sa takvom vj.šti..m

DU
Deleted user
15:32 27.03.2020.

To sama majka može trpit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije