Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu lako

Meghan je uvela još jednu zabranu, Harry je frustriran

Foto: Profimedia
1/5
27.03.2020.
u 12:09

Princu Harryju je jako teško jer ne može biti u Velikoj Britaniji uz oca koji ima koronavirus

Meghan Markle zabranila je suprugu Harryju da otputuje u Veliku Britaniju u posjet ocu Charlesu koji je zaražen koronavirusom, piše Daily Mail. Harry je htio napustiti Kanadu i vratiti se kući kako bi barem bio bliže ocu koji zasad ima samo blage simptome koronavirusa i nalazi se u samoizolaciji u svom dvorcu u Škotskoj.

1/17

Izvor za Daily Mail kaže kako je Meghan rekla Harryju da ni pod kojim uvjetima ne može sada napustiti Kanadu pa čak ni kada se radi o bolesnom članu njegove obitelji. Harry je stalno u kontaktu s ocem i frustriran je što zbog pandemije koronavirusom ne može biti uz njega sada. Zadnji put je oca vidio 9. ožujka kada je obavljao jednu od svojih zadnjih dužnosti kao član kraljevske obitelji.

Dok se Harry osjeća bespomoćno Meghan je odlučila udomiti labradora iz jednog skloništa za životinje u Vancouveru i pozvala i svoje prijatelje da udome pse iz skloništa i azila. Američka glumica povjerila je prijateljima kako je ova situacija s koronavirusom opet zbližila Harryja i Williama te da redovito komunicira s bratom i kraljicom Elizabetom. 

VIDEO: Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
12:26 27.03.2020.

Meghan je uvela još jednu zabranu, Harry je frustriran...... ovo je od zivotne vaznosti za hrvate. ko je vama urednik u vecernjem, britanski ambasador jer nema dana kad u vecernjem nije deset clanaka o britanskim feudalcima.

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:05 27.03.2020.

Rekoh ja (ima u arhivi), ova ga bu koštala i gaća...

SH
shega
14:11 27.03.2020.

zasto ne pisete o tome koliko je ovrsnih ljudi i kakve su im sudbine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije