Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek za šalu

Ovako se Zoran Šprajc humorom bori protiv korone

Foto: Instagram
1/4
25.03.2020.
u 22:00

Urednik i voditelj RTL Direkta uspio je u ove tmurne dane nasmijati svoje obožavatelje.

Da se nije dogodila pandemija koronavirusa Zorana Šprajca sada bismo gledali u RTL Direktu, ali kako zbog svog zdravstvenog stanja spada u rizičnu kategoriju televizijski urednik i voditelj još se ne može vratiti na posao. Zato se svojim pratiteljima i vjernim gledateljima javlja redovito putem društvenih mreža i svojim humorom pokušava unijeti malo vedrine u ove tmurne dane.

VIDEO Poznati Hrvati nakon potresa u Zagrebu, pružili potporu svima i iskreno opisali kako se osjećaju

- Lasta je baš lijepa. Bit ću lijep kao Lasta.- našalio se Šprajc uz fotografiju pingvina aludirajući kako će tijekom ove karantene dobiti koji kilogram viška, a na ovu objavu je dodao humorom protiv korone.  Šalu su prihvatili njegovi obožavatelji, a u jednom komentaru pisalo je kako će nakon što se sve ovo završi show „Život na vagi“ sigurno imati puno više kandidata nego inače.

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
07:35 26.03.2020.

Zoranov "humor" dao mi na mozgu tumor

PA
Pajo
07:33 26.03.2020.

I inače se valjam od smijeha kad ovaj priča. Sve što kaže meni je smiješno...

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
22:08 25.03.2020.

Pravi srpski humor, bravo Jovanoviću, aj sad digni dupe i odi ljudima pomagati popravljati krovove, preživjet ćemo i bez tvojih umotvorina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije