Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Gledatelji se čude i poručuju Lidiji: I ti si učiteljica? Živčana i nervozna

Foto: RTL
1/3
26.03.2020.
u 09:20

Mnogi misle kako Lidija pretjeruje sa svojim reakcijama i da su stručnjaci showa skroz pogriješili kad su nju spojili s Alenom.

U RTL-ovom showu „Brak na prvu“  bračni par Lidija i Alen nikako da se zbliže i svađaju se neprestano. Lidiju živcira gotovo sve što Alen radi i stalno ima ispade, a gledatelje sve više živcira Lidija sa svojim ponašanjem i to u komentarima na Facebooku stali su na Alenovu stranu.

Mnogi misle kako Lidija pretjeruje sa svojim reakcijama i da su stručnjaci showa skroz pogriješili kad su nju spojili s Alenom. 

- Učiteljica. Strašno. Nadam se da ju ta djeca kojima predaje ne gledaju. A ovaj Alen je pun sebe i ostat će stari mladić. Već je pukla a nisu ni dva dana u braku. I ti si učiteljica? Živčana,nervozna...o bože. Sad tek vidim da je moja bivša bila kamilica......... – bili su neki od komentara gledatelja koji su se najviše čudili i pitali kakva je Lidija na svom radnom mjestu kao učiteljica kada ovako lako gubi živce. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

PI
Piksy
15:31 26.03.2020.

Ova zena je histericna 100%

MW
mwangawamungu
15:41 26.03.2020.

Ne znam da li ona ima djece, ali žene koje nemaju djece, a rade s djecom, s vremenom totalno popiz..Postanu baš takve kao što je ta Lidija.Misle da bi svi trebali misliti poput nje i nikako drugačije.

BO
bolnaistina
12:27 26.03.2020.

Bit će to brak na godinu dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije