Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastužila sve

Jelena Veljača mnoge potresla emotivnom objavom: 'Ostanite doma zbog njih'

Foto: Instagram
1/5
27.03.2020.
u 14:11

Jelena Veljača rastužila je mnoge kada je pokazala kako se njezina kćerkica i otac moraju pozdravljati zbog trenutačne pandemije koronavirusa.

Jelena Veljača novom je objavom izazvala lavinu reakcija. Naime, podijelila je fotografiju svog oca i kćeri Lene kako se pozdravljaju preko automobilskog stakla.

"Mom tati je za dva dana 67 godina. Ovo je snimljeno danas. Molim vas, ostanite doma zbog njih", napisala je Jelena i rastužila mnoge kada je pokazala kako se njezina kćerkica i otac moraju pozdravljati zbog trenutačne pandemije koronavirusa. 

"Pa što te ne boli srce?" jedan je od komentara na koji je Jelena odgovorila: "Umirem".

"Ajme tužna i prelijepa slika u isto vrijeme", "Uff... kako emocionalna fotka!", samo su neki od ostalih komentara ispod fotografije. 

Podsjetimo, Jelena je nedavno podijelila fotografiju poruke podrške potresom pogođenom Zagrebu iz Beograda. "Ljudi, jako nam je teško, posebno epicentru Čučerje, ali i nama u centru, pokosilo je starogradnju. Još uvijek se svi jako bojimo. Tek ćemo saznati koliko nas je ovo unazadilo u borbi protiv korone. Hvala vam što mislite na nas", napisala je tada, a s pratiteljima je podijelila i svoj strah od novog potresa koji proživljava s kćerkicom. 

Komentara 19

CR
credo
14:36 27.03.2020.

Veljača, Pokos, Ella Dvornik... pa ispočetka...

Avatar Noldor
Noldor
14:31 27.03.2020.

Ma prestanite davati prostor nebitnim ljudima. Tko je ta?

ZV
zvezdomor
14:24 27.03.2020.

Samo za tebe važi : nikad više ne izlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije