Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrada starog hita

Natali Dizdar objavila novi singl i videospot 'Ovaj ples dame biraju'

'31.10.2011., Zagreb - U Zagrebackom kazalistu mladih odrzan koncert Natali Dizdar.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
08.02.2012.
u 14:33

Uz glazbenog supervizora Antu Gelu, koji je u suradnji s Natali radio aranžmane, ovakav koncert u ZKM-u nije mogao proći bez videozapisa pa se DVD-izdanje očekuje na proljeće

Krajem listopada Natali Dizdar održala je svoj prvi samostalni koncert u zagrebačkom kazalištu ZeKaeM. Rasprodana dva koncerta iste večeri zajamčila su odličnu atmosferu i publiku koja je zdušno pratila Natali i gosta Darka Rundeka, koji su uz pratnju odličnih glazbenika (Ante Gelo / Vladimir Mirčeta – gitare, Kruno Levačić / Ivan Levačić – bubanj, Zvjezdan Ružić – bas gitara, Zvonimir Šestak – kontrabas, Antonio Geček / Miron Hauser – truba / trombon) koncert pretvorili u pravi glazbeni spektakl za sve posjetitelje.

Natali je osim svojih hitova "Ne daj se", "Stranac", "Gazio si me", "Zamijenit ću te gorim" sa svoja dva studijska albuma "Natali" i "Pronađi put", pjevala i zanimljive obrade domaćih hitova iz doba novog vala, ali i neke svjetske soul-hitove. Uz glazbenog supervizora Antu Gelu, koji je u suradnji s Natali radio aranžmane, ovakav koncert nije mogao proći bez videozapisa pa se DVD-izdanje očekuje na proljeće.

Do njegova izlaska uživajte u odličnoj obradi pjesme Bijelog dugmeta "Ovaj ples dame biraju", autora Gorana Bregovića, te videospotu u režiji Andreja Korovljeva koji možete pogledati na www.facebook.com/natalidizdar.official.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije