Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čisti užitak

Nakon prekida s mlađom, Žarko Potočnjak uživa u slobodi

žarko potočnjak
01.10.2011.
u 17:09

Mnoge glumice, manekenke i nogometaši su pohrlili na otvaranje novog zagrebačkog restorana, a među njima se našao i glumac Žarko Potočnjak

Nekadašnji zagrebački restoran Jurišan otvorio je sinoć svoja vrata pod novim imenom – Lecto. Na otvorenje su pohrlile mnoge poznate osobe jer je riječ o pravom hedonizmu zagrebačke gastroscene. Da doista nema slađe nego jesti ležeći uvjerili su se manekenke, glumci i nogometaši, a sudeći prema atmosferi na otvaranju, nema dvojbe da će to biti novo zagrebačko hit-mjesto za koje će se uvijek tražiti stol više. Glumac Žarko Potočnjak se i te kako dobro zabavljao. Nedavno je prekinuo vezu s dvadesetak godina mlađom djevojkom Miom, a iza sebe ima i brak s kolegicom glumicom Asjom Jovanović. Sada, sa 64 godine, otkrio je čari hedonizma i punim plućima uživa u slobodi.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
denderi
08:14 02.10.2011.

koja \"beda\" od članka...novine strave postaje večernjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije