Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod

Nakon 30 godina braka Zlata iz “Najboljih godina” napustila supruga

Najbolje godine
VL
15.01.2010.
u 20:14

Brak koji je trajao 30 godina, priča se, zapao je u monotoniju. Jasna je godinama, i privatno i profesionalno, venula jer su osjećaji između nje i supruga kopnili. Koliko god da je radila, u osječkom HNK nikad nije imala tretman koji je zasluživala.

Po glumačkim su krugovima sve glasnija šaputanja da je pitanje dana kad će brak Jasne Odorčić sa suprugom Zdravkom i službeno biti okončan. Par već nekoliko godina ne živi zajedno, odnosno Jasna je kupila stan u zagrebačkoj Dubravi, gdje živi s mlađom kćeri Božanom. Suprug Zdravko, kazališni redatelj i književnik, ostao je u Bilju, gdje radi kao ravnatelj hrvatsko-mađarskog kulturnog centra.

Sreća se ipak osmjehnula

– Nemam komentara. O tome uopće ne želim razgovarati – odlučno je rekla popularna Zlata iz “Najboljih godina”.

Brak koji je trajao 30 godina, priča se, zapao je u monotoniju. Jasna je godinama, i privatno i profesionalno, venula jer su osjećaji između nje i supruga kopnili. Koliko god da je radila, u osječkom HNK nikad nije imala tretman koji je zasluživala.

– U Osijeku sam manje radila i zato bila nesretna, a ovdje uživam – rekla nam je nedavno popularna glumica.
Sreća joj se osmjehnula ponudom da zaigra u seriji “Zakon ljubavi” lik Alme Sach Nardelli, uspješne arhitektice, majke Maje Lene i Mateja.

 Druga, sada sretna žena

Injekcija adrenalina utjecala je i na ženstvenost, seksepil kojim Jasna sada doista zrači. Glumci kažu da je ona sada – druga osoba. Procvjetala je, spontana je, vesela... te ističu da suprug Zdravko ima za čime žaliti. A on se, navodno, nada da će mu se Jasna vratiti.

Jasna je, očito, odlučila drugačije. Njezine kćeri Marta (24) i Božana (21) odrasle su mlade žene koje razumiju i poštuju odluke svojih roditelja. Predbacivanja, doznajemo, nema, a njihov skladan odnos nedavno je potvrdila i sama Jasna.
– Sa svojom djecom imam divan odnos. Kad su postale djevojke, maknula sam u stranu odnos mama-kćeri i postala im prijateljica. Međusobno se poštujemo – rekla je Jasna.

Ključne riječi

Komentara 3

ZD
zdravko
04:29 16.01.2010.

Neka kceri budu bolje od mame.Tipicna provincialka.

JI
Jasna II
07:47 16.01.2010.

jadne ove odrane zivotinje, da se po njima izvaljuje ovakva glupaca (ne komentiram njen privatni zivot) slika je grozna,samo jos fali neki odrani tigar !!!!!!!!!!!!!!

CH
charli
08:09 16.01.2010.

ma njoj je trebal samo malo vishe njega,,,,,njega njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije