Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
River Phoenix

Nakon 25 g. djevojka poznatog glumca otkriva što se dogodilo u noći kad je umro

Foto: Profimedia
1/5
27.10.2018.
u 14:43

Glumac je preminuo u 23 godini od predoziranja ispred noćnog kluba u Los Angelesu, a sada je njegova tadašnja djevojka Samantha Mathis nakon 25 godina odlučila s medijima podijeliti detalje te užasne večeri.

Za tri dana obilježit će se 25 godišnjica smrti glumca Rivera Phoenixa.

Glumac je preminuo u 23 godini od predoziranja ispred noćnog kluba u Los Angelesu, a sada je njegova tadašnja djevojka Samantha Mathis nakon 25 godina odlučila s medijima podijeliti detalje te užasne večeri.

Te večeri s Riverovim bratom Joaquinom i sestrom River otišla je do kluba Viper Room kojem je tada vlasnik bio Johnny Deep. Bila je uvjerena kako ona i River neće tu večer tulumariti i da će do kluba samo dopratiti njegovog brata i sestru.

Međutim kad su stigli pred klub River je rekao  kako će on ostati jer su u klubu neki ljudi s kojima želi svirati. 

Samantha je za The Guardian rekla kako je vidjela da je već tada River bio pod utjecajem droge i nije imala dobar predosjećaj.

- Ne mogu to opisati ali jednostavno slutila sam da će se nešto loše dogoditi. River je već bio toliko pod utjecajem droge da sam osjećala nelagodu u njegovom društvu. Samo 45 minuta kasnije bio je mrtav - ispričala je Samantha.

Dodala je kako nije vidjela da li je River uzimao drogu u klubu i kad je uzeo tu dozu koja mu je oduzela život. 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije