Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabra odluka

Mika i Giba spremaju se na drastičan potez: 'Prve korake poduzet ćemo nakon realityja'

Foto: Instagram
26.10.2018.
u 16:07

Braća Vasić spremni su za promjenu spola. Prve korake poduzet će, kažu, čim izađu iz realitya u kojem trenutno borave.

Mika i Giba Vasić simpatije gledatelja osvojili su još tijekom boravka u Big Brother kući. Nakon izlaska reality im je očito nedostajao stoga su odlučili svoju reality karijeru nastaviti u kontroverznom srpskom showu 'Zadruga 2'.

U Zadrugu su 26-godišnji blizanci ušli zajedno s majkom Radom i ocem Radetom. Mika i Giba već su na samom početku showa osvojili naklonost ostalih Zadrugara, a jučer su pred svima morali odgovarati i na neka škakljiva pitanja. 

Voditelj je blizance ispitivao o svemu i svačemu pa je tako bilo riječi i o promjeni spola koju su najavili prije ulaska u Zadrugu. -Žena ne možeš postati preko noći... Prve korake ćemo poduzeti poslije realityja - odgovorio je Mika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mika (@mika_vasic)

O svojoj seksualnoj orijentaciji nisu htjeli govoriti.  - Neka 'Zadrugari' prvo kažu kojega su oni seksualnog opredjeljenja, pa ćemo i mi reći. Za sada ne otkrivamo - odgovorili su Mika i Giba, a njihovu izjavu prenio je Blic. 

Inače, 'Zadruga' je jedan od najbrutalnijih TV formata ikada viđenih na ovim prostorima. Seks, svađe i tučnjave dio su reality svakodnevice. Surovu stranu 'Zadruge' na svojoj koži nedavno je osjetio i Giba koji je završio s posjekotinom na glavi nakon što ga je jedna sustanarka u okršaju nehotice pogodila šalicom u glavu. 

Pogledajte i gdje su i što rade zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

 

Ključne riječi

Komentara 42

DU
Deleted user
16:23 26.10.2018.

Hebali vas blizanci mujo i haso!!!

KO
kompakt
17:02 26.10.2018.

Kad pomisliš da večernji list ne može niže oni dokažu suprotno. Jadna majko pamfleta i novinarčića Fuj dno dna.

JE
jejeee
16:24 26.10.2018.

e al zasto?? zasto im dajete medijsku paznju? zbog cega,sto su napravili?? i opet ,zasto? zasto? zasto???????????? daj se bavite novinarstvom i zarađujte placu na posten nacin..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije