Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzela slobodno

Slavna pjevačica tulumarila u klubu u kojem za upad treba pokazati spolni organ

Foto: PA/Pixsell
1/4
02.07.2019.
u 22:22

Govorilo se i da je Dua Lipa na festivalu viđena s frontmenom Coldplaya, Chrisom Martinom, s kojim je navodno izmijenila i poljubac, što nije prva ovakva glasina.

Jedna od najpoznatijih pop pjevačica, Dua Lipa, posljednjih je dana postala glavna tema svih medija.

Na ovogodišnjem Glastonbury festivalu mlada pjevačica, čini se, nije niti malo odmarala. Zadnju noć festivala ostala je vani do tri ujutro, zabavljajući se u jednom gay klubu, piše The Sun. Da bi se ušlo u ovaj klub potrebno je čekati čak tri sata, a osoblje navodno traži muškarce da im pokažu spolni organ da bi ušli unutra.

Niti jednu večer od početka ovog festivala pjevačica nije propustila priliku da zaruži do ranih jutarnjih sati. U ponedjeljak je, odmah nakon posljednje postaje svog party vikenda, sjela na avion za London, bez imalo sna. Izvor je za The Sun izjavio kako je pjevačica pomno isplanirala odlazak na ovaj festival da bi se mogla družiti sa svojim prijateljima, te je, kako ju ne bi prepoznali, nosila različite perike.

Govorilo se i da je Dua Lipa na festivalu viđena s frontmenom Coldplaya, Chrisom Martinom, s kojim je navodno izmijenila i poljubac, što nije prva ovakva glasina. Par su povezivali i na prijašnjim Glastonbury festivalima, ali nikad nije ništa potvrđeno. Štoviše, nakon posljednjih glasina oglasili su se iz pjevačevog tima i rekli da se nikakav poljubac nije dogodio među njima, iako su i pjevač i pjevačica trenutno slobodni.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:35 02.07.2019.

Evo, trebalo je 60 godina da se dodje do ove zavidne faze profesionalnog novinarstva.

AA
Aartur
23:45 02.07.2019.

A neće valjda ići tamo gdje treba pokazati pamet

DU
Deleted user
05:36 03.07.2019.

Zanima me da li je "autor" pokušao ulaziti u taj "klub" i jesu li ga pustili unutra…...ma mislim da jesu ….jer tko ovo objavi taj stvarno mora "imati muda"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije