Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skrivaju se

Ovo su poznate Hrvatice kojima u 50-ima badići pristaju bolje nego ikad!

Foto: Instagram
1/6
02.07.2019.
u 07:06

Naše poznate glumice Ecija Ojdanić i Nela Kocsis te televizijska voditeljica Barbara Kolar, koje nikad nisu izgledale bolje, slažu se da su godine samo broj. One su na pragu 50-ih, a na njihovu izgledu pozavidjele bi im brojne mlađe žene.

Koliko godina bi imao da ne znaš koliko ti je godina, pitao je svojedobno poznati igrač bejzbola Satchel Paige.

Naše poznate glumice Ecija Ojdanić i Nela Kocsis te televizijska voditeljica Barbara Kolar, koje nikad nisu izgledale bolje, slažu se da su godine samo broj. One su na pragu 50-ih, a na njihovu izgledu pozavidjele bi im brojne mlađe žene.

Foto: Instagram Asos

"Vanjska ljepota dolazi iz unutarnje, pogotovo u nekim godinama. Ljudski karakter vidi se u ljudskom licu. Moramo prihvatiti starenje kao normalan, prirodan proces. Moraš biti zdrav, zadovoljan i imati unutarnji mir", kaže glumica Ecija Ojdanić koja je nedavno proslavila 46. rođendan. Smatra da je borba protiv starenja uzaludna, a da sve promjene treba normalno prihvatiti. Njezina kolegica, glumica Nela Kocsis, kroz smijeh priznaje da se ponekad začudi svojim godinama. 

Meditacija pomaže

"Ne mogu reći da se osjećam ni starije ni mlađe. Neki kažu da izgledam mlađe, da se ponašam mlađe. Vjerojatno je to posljedica mog načina života - nemam djecu, a i bavila sam se sportom pa možda zato u prosjeku od žena koje su rodile i nisu se stigle baviti sportom izgledam bolje", govori 48-godišnja glumica. Gotovo sedam godina bavila se gimnastikom, a nakon toga i streljaštvom, a danas joj je, priznaje, jedina tjelovježba trčanje s jedne obveze na drugu. Nije ljubitelj slatkog i ne jede ugljikohidrate, ali prehranom se ne opterećuje. I ona i Ecija slažu se da je za njihovu glumačku profesiju potrebno biti u određenoj formi zbog zahtjevnosti nastupanja na sceni. Unatoč nepredvidivu radnom vremenu, Ecija vremena za vježbanje uvijek nađe. Svako jutro rano ustaje i vježba, a trudi se i što češće odlaziti u teretanu. "To je moja psihoterapija, meditacija i dodatna navala energije. Od kad se dogodila ta pozitivna ovisnost o vježbanju, sve se podignulo na višu razinu - stabilnija sam, uspješnija, sretnija i mirnija", priznaje glumica. Teretanu posjećuje i jedna od najljepših glumica i bivša balerina Bojana Gregorić Vejzović, koja je u veljači napunila 47 godina.

Foto: Instagram Asos

U intervjuu za Fashion.hr svojedobno je priznala i da često štrajka treninzima. "Moram priznati da sam kampanjka po pitanju vježbanja. Ma lažem, beskrajno sam lijena. Teretane se primim ozbiljno tek uoči proljeća. Tada se trudim ići tri puta tjedno kako bi sav trud ipak imao smisla", kaže lijepa glumica, koja i s ovim receptom izgleda bolje nego ikad. Nakon što je prije nekoliko dana objavila fotografiju u kupaćem kostimu, o poznatoj radijskoj i televizijskoj voditeljici Barbari Kolar raspisali su se brojni portali. Objasnila nam je da je to učinila brzopleto, bez namjere da tako privlači komplimente. "Nema te plaže na kojoj barem 50 posto žena izgleda sto puta bolje od mene. Nisam to stavila da se pohvalim, ja nisam taj tip. Bio je to impulzivan trenutak, ponekad napravim stvari o kojima bih trebala možda još koji put razmisliti", iskrena je 49-godišnja voditeljica. Nakon gubitka suvišnih kilograma, priznala je da se ništa drastično u njezinu životu nije promijenilo, a jedan od motiva bila joj je i odjeća, za koju sada smatra da joj ljepše stoji. Komentari vezani uz njezin izgled ne zabrinjavaju je previše jer je, kako kaže, najbitnije da je svatko zadovoljan sobom. "Još se nije rodio tko je svakom ugodio.

Čovjek bi trebao biti dosljedan sebi i tome što jest te se toga pridržavati. Izgubiš deset kilograma i odmah počnu komentari da si anoreksična. Naravno da čovjeka pogodi kada čuje ili pročita loš komentar, ali ne možete se puno voditi time što drugi govore i komentiraju, ni u dobroj ni u lošoj namjeri", govori Kolar. Za oblačenje primjereno godinama, Kocsis kaže da je danas teško odrediti granicu. Slaže se i Kolar, koja je već dulje obožavateljica njemačke verzije emisije "Šoping-kraljica". 

Peglanje bora

Foto: Instagram Asos

"Mislim da je to glupost. Možda nije u redu da žena od 60 godina nosi kratke hlače, ali bivši model Christie Brinkley u kratkim hlačama i sa 65 izgleda bolje nego mnoge od 30 godina", uspoređuje Kolar. Borna Kotromanić, 48-godišnja poduzetnica, bivša modna dizajnerica te bivša supruga hrvatskog tajkuna Luke Rajića, estetske zahvate, priznaje, nije radila, ali je zato redovita na tretmanima za ljepotu. "Moje je lice bez filera i botoksa, moje tijelo nije rezultat vježbanja i gladovanja. Redovito radim razne tretmane koji djeluju na održavanje tonusa mišića tijela i lica, ali bez noža. Imam dobre gene, ali tu je i nadogradnja", priznala je Borna.

U estetskim korekcijama Barbara ne vidi ništa loše, ali zasad se ipak neće odlučiti na takvu promjenu. "Mislila sam da se nikad neću slikati u badiću, pa eto. 
Ne znam, možda poželim popeglati nekakve bore. Ne želim reći da neću nikada, pa da za dvije godine to napravim. Nemam ništa protiv korekcija. Dakle, ako će nekoga usrećiti to da bilo što promijeni na sebi i time će postati bolji čovjek - samo naprijed!", poručuje.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

 

Komentara 3

DU
Deleted user
08:53 02.07.2019.

Ma prekrasne su, čak ljepše nego osamnaestogodišnjakinje! Sa 70 će izgledati kao tineiđerice.

DU
Deleted user
09:09 02.07.2019.

Kako li im je tek pristajao prije ako sada je bolje nego ikada,

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:20 02.07.2019.

Ako izgledaju bolje nego ikad prije to je stvarno zalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije