Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno progovorila

Domaću glumicu uzrujali komentari: 'Bolja si bila prije, sad si k'o dečko'

Foto: Mario Poje i Ivan Buvinić
1/4
01.07.2019.
u 21:55

Glumica Tihana Lazović već je prije u jednom intervjuu za tportal izjavila kako je na svojoj koži osjetila što znači šovinizam.

Tihana Lazović, glumica koju znamo po ulogama u filmovima "Zvizdan" i "Aleksi" te poznatoj hrvatskoj seriji "Novine", ponovo je pokrenula lavinu komentara.

Nakon što je na društvenim mrežama objavila tekst u kojem opisuje svakodnevne komentare koje skoro svaka žena mora slušati barem jednom u životu, počele su joj stizati brojne čestitke. Njezina kolegica, glumica Petra Cicvarić, komentirala joj je kako neke od komentara još uvijek sluša.

"Premršava predebela bolja si bila prije sad si ko dečko di su ti sise nemaš ni guzicu više ljepša si mi sad ljepša si mi bila prije glumica mora biti mršava glumica mora imat obline glumica mora imat dobar ten", samo su neki od zabrinjavajućih komentara na koje je glumica usmjerila pažnju.

Osim kolegica glumica koje su također izložene ovakvim komentarima, podršku je pružio i glumac Slavko Sobin. Tihana je već prije u jednom intervjuu za Tportal izjavila kako je na svojoj koži osjetila što znači šovinizam.

"Mi smo ili premlade ili prestare, premršave ili predebele. Muškarce ne etiketiraju na takav način. Onda i činjenica da te svi žele odgojiti, ukalupiti. Moraš u teatar, ne možeš biti slobodnjak. Moraš prihvaćati ovo, moraš odbiti ono. Ali nastojim se ne opterećivati tim stvarima i raditi svoj posao najbolje što mogu. Čini mi se kao da kod nas ide prosječnost, poslušnost, a sve što izlazi izvan okvira teško prolazi. To me uzrujava", ispričala je glumica za portal.

Foto: Screenshot Instagram

Nedavno je objavom fotografije dlakavih nogu Tihanina objava privukla pozornost i otvorila pitanje koje još uvijek izaziva nelagodu kada se spomene. Istaknula je da je "zanimljivo i zabavno da se netko može zgroziti nad nečim što je apsolutno prirodno" i podržala prirodni izgled.

Hrabrim istupanjem i progovaranjem o ovakvim problemima, nagrađivana glumica pokazuje podršku svim kolegicama i kolegama koji se nađu u istim situacijama.

Komentara 8

Avatar Ada
Ada
23:10 01.07.2019.

Jadna! Naslikava se po društvenim mrežama, a onda se ljuti kad ljudi komentiraju njen izgled! Naravno, ona bi da su svi komentari pozitivni.

ZA
zagi101
00:07 02.07.2019.

vječiti problem sa ženama, ak komentiraš onda si šovinist a ako ne komentiraš onda se ljute jer ih ne primjećuješ

BI
billynik
23:12 01.07.2019.

Ni dotična ni autor ovog uratka. Strašno, daš ženi kompliment a ona te proglasi šovinistom drugi put možeš postati i komunista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije