Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-OVA VODITELJICA

Mirna Maras emotivnom objavom ganula mnoge: 'Vidjeti mamu i tatu nakon 4 mjeseca...neprocjenjivo'

Foto: Instagram
1/8
01.01.2021.
u 20:15

Protekla godina ostat će u znaku pandemije i zabrane okupljanja, a HRT-ova voditeljica zabilježila je fotografijom dirljiv trenutak kada se po prvi put susrela sa svojim roditeljima nakon četiri mjeseca.

Mnogima je 2020. uzela puno više nego što je dala. Pandemija koronavirusa to je učinila svima, a nemogućnost viđanja voljenih članova obitelji zbog protuepidemijskih mjera izolacije ili zabrane kretanja na mnogima je ostavila trag. Nije nedirnuta time ostala ni voditeljica Mirna Maras-Batinić koja je na Instagramu ovjekovječila trenutak kada se susrela s roditeljima po prvi put nakon duga četiri mjeseca.

Foto: Instagram screenshot

- Vidjeti mamu i tatu nakon 4 mjeseca...Neprocjenjivo - napisala je Mirna uz obiteljsku fotografiju.

Inače, voditeljica je u bračnu luku sa suprugom Željkom uplovila 2016. godine. Vjenčanje se održalo u centru Zagreba u strogoj tajnosti, a prije toga Mirna je bila s poznatim fitness trenerom i bivšim glumcem Mariom Valentićem. S njim je također u tajnosti sklopila brak i to na otoku Mljetu, a trajao je šest godina. U njemu su dobili sina Nou, a sa Željkom je dobila kćerkicu Meri.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
20:36 01.01.2021.

Članak nema veze s vezom. Pa zar vas stvarno nije sramota ovako nešto staviti na portal.

CO
Content
20:25 01.01.2021.

Večernji..nađi si grešku u tekstu. .a onda mi zahvali.. Čitaj sve dok ne skapiraš napisano/prepisano, ok? Ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije