Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najpoznatiji par

Meghan i Harry skoro stradali pri slijetanju aviona

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
26.10.2018.
u 13:21

Još jedan avion našao se na pisti, no bio je prespor, zbog čega nismo mogli sletjeti. Da nisam odlučio prekinuti slijetanje, našli bismo se preblizu, objasnio je pilot situaciju u kojoj se našao avion s kraljevskim parom

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry zamalo su stradali na Qantasovom charter letu, Boeingu 737, gdje se odvijala drama tijekom spuštanja aviona u zračnu luku Sydney, piše Daily Mail.

Naime, avion u kojem se nalazio kraljevski par koji se s Tonge vraćao u Australiju prošao je pravu dramu. Samo nekoliko sekundi prije negoli je sletio u zračnu luku u Sydneyju, Boeing 737 ponovno je uzletio i izbjegao pravu katastrofu.

Kako se naknadno doznalo, pilot Boeinga, Nigel Rosse, odlučio je na svoju ruku prekinuti slijetanje i napraviti još jedan krug nad zračnom lukom, a sve zbog drugog aviona koji se presporo kretao po pisti i nikako nije započeo s uzlijetanjem.

– Još jedan avion našao se na pisti, no bio je prespor, zbog čega nismo mogli sletjeti. Da nisam odlučio prekinuti slijetanje, našli bismo se preblizu njima – objasnio je pilot.

Iz Kensingtonske palače još se nisu oglasili ni komentirali ovaj događaj.

Pogledajte video s najseksi Hrvatima:


 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
16:14 26.10.2018.

Ova se kesi i dalje.

ZH
Zlatousti Hrvat
16:25 26.10.2018.

Ima pozitivnih stvari u ovom članku. Ovaj novinar i dalje tvrdi za sebe da je zaposlen, Plenkovic govori da je nezaposlenost manja nego što bi bila da je ovaj novinar nezaposlen. Na neki način ovaj članak popravlja statistiku hrvatskoj državi. Dakle, hvala na članku novinaru.

LU
Lujo123
13:36 26.10.2018.

budaleti"e prestanite se prolojevati s tom niškoristi megham! Ak ste vi iskompleksirani nismo svi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije