Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživali u vikendu

Maleni Bloom sve je sličniji mami Maji, a imaju i jednake frizure: 'Predivni ste'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/26
04.03.2024.
u 16:40

Maja sa svojom obitelji često putuje, a onda se i javi pratiteljima na Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (44) izrazito je aktivna na društvenim mrežama, a tamo se u njezinim objavama često može vidjeti i njezin sinčić Bloom. Maja sa svojom obitelji često putuje, a onda se i javi pratiteljima.

- Nedjeljom... samo da nismo doma i da nam gu*ica vidi puta - napisala je Maja uz fotku koju je objavila na kojoj s Bloomom pozira na jednom seoskom imanju i imaju jednake frizure. "Copy-paste", "Predivni ste", "Ljepotani", neki su od komentara koje su dobili u kojima se ističe koliko joj Bloom sliči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je nedavno pokazala Blooma u pilotskoj uniformi i potencijalno  otkrila njegovo buduće zanimanje. - Samo avioni... Pilot Bloom - napisala je pjevačica uz objavu na kojoj se vidi kako Bloom vješto upravlja 'avionom'. 

Pjevačica svakodnevno objavljuje fotografije svog sina na društvene mreže, a u komentarima ispod posljednje mnogi su bili oduševljeni njegovim outfitom. Tako su mnogi primijetili i Bloomove čizmice Dr. Martens, kojima je cijena otprilike sto eura. - Uživamo u svakom koraku - napisala je pjevačica poznata po svojoj zaraznoj pozitivnoj energiji te otkrila da su fotografije nastale u Puli. 

Prije toga, na Instagram storyju objavila je video na kojem je pokazala kako se Bloom sakrio ispod umivaonika u hotelskoj sobi i jeo čokoladu. "Bloom, objasni mi zašto si ti na podu? Ti si to uzeo čokoladu i skrivaš se. Bloomi, ali ne moraš se skrivati. Zašto si maznuo čokoladu? Daš meni griz?” pitala je Maja, a Bloom je bio kratak i odgovorio: "Ne.”"Dođi vidjeti gdje ti je dijete”, pozvala je pjevačica svog supruga Nenada.

VIDEO Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnaJosipNikoAntonio
17:56 04.03.2024.

Žao mi je djeteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije