Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica u novom filmu Emira Kusturice

Ljepotica će snimati film s Johnnyjem Deppom u Mokroj Gori

salma hayek
Reuters
08.01.2010.
u 16:45

U filmu o meksičkom revolucionaru tamnoputa ljepotica glumit će njegovu ljubavnicu, a osim nje ispred kamere će se naći i zgodni Johnny Deep.

Glumica Salma Hayek u siječnju sljedeće godine doputovat će u srbijansko selo Mokra Gora i svojim dolaskom označiti početak snimanja filma redatelja Emira Kusturice “The Seven Friends of Pancho Villa and The Woman With Six Fingers”.

U filmu o meksičkom revolucionaru tamnoputa ljepotica glumit će njegovu ljubavnicu, a osim nje ispred kamere će se naći i Johnny Deep. Zbog njihova posjeta Mećavniku, ali i zbog zahtjevne priče, Kusturica je taj projekt nazvao najvećim iskušenjem u svojoj  redateljskoj karijeri.

– Junaci iz naše povijesti slični su meksičkim revolucionarima. Taj mentalitet nam je blizak. Način na koji se smijemo, tugujemo, radujemo se… također su slični. Imamo mnogo  materijala koji ćemo Gordan Mihić i ja u scenariju podijeliti u sedam kratkih priča. Bit će izazov raditi na tome – otkrio je redatelj Emir Kusturica srbijanskim medijima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije