Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva razlog

Larisa Lipovac Navojec objasnila zašto je zadržala prezime bivšeg supruga

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
08.06.2022.
u 21:05

Od 2009. do 2015. godine bila je u braku s glumcem Goranom Navojcem s kojim ima sina Grgura.

Larisu Lipovac Navojec nedavno smo svaku nedjelju gledali u žiriju showa "Ples sa zvijezdama", a jučer je bila jedna od gošća na crvenom tepihu Story Hall of Fame. Došla je u pratnji svog dečka Hrvoja Jelinčića s kojim je u vezi od 2016. godine i iako se od bivšeg supruga Gorana Navojca razvela 2015. godine još uvijek nosi njegove prezime, a sada je otkrila i zašto.

- Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane. Vjerojatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete. Nije sve samo vezano za dijete. Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super. Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati. - izjavila je za Story. 

Larisa i Goran zajedno su bili 13 godina, a upoznali su se 2002. godine u kazalištu Komedija, a u rujnu 2009. godine vjenčali su se na Visu, a sedam mjeseci kasnije rodio im se sin Grgur. Par je u braku bio šest godina i razvod su potvrdili zajedničkom izjavom:
- Rastajemo se – sastajemo se. Rastajemo se kao supružnici od stola i postelje, ali se kao roditelji, prijatelji i suradnici i dalje sastajemo. Molimo medije za razumijevanje i privatnost, osobito privatnost našeg djeteta. 

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:06 09.06.2022.

A zakaj se šnjim uopče petljala?

MO
Monday07
22:03 08.06.2022.

Bas je draga i jednostavna ova Larisa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije