Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon natjecanja

Marin Čilić odmara u najljepšem mogućem društvu! Fotografijama iz Pariza sve je raznježio

Foto: Vedran Tolić
1/7
08.06.2022.
u 16:39

Tenisač je pokazao kako sa svojom obitelji provodi vrijeme u Parizu nakon natjecanja. Jedan fotografija pokazuje jednog od nejgovih sinova koji korača u smjeru Eiffelovog tornja. "Istraživanje grada njegovim očima", opisao je preslatki prizor.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nakon sportskih uzbuđenja odlučio je odmoriti i napuniti baterije u najljepšem mogućem društvu, sa svojim sinovima i suprugom Kristinom. Marin je s pratiteljima na Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija koje rastapaju srca. Tenisač je pokazao kako sa svojom obitelji provodi vrijeme u Parizu nakon natjecanja. Na prvoj je snimljen s obitelji. Dok Kristina gura kolica s malenim Vitom, on na leđima nosi Balda.

Foto: Instagram screenshot
Druga fotografija pokazuje jednog od sinčića koji korača u smjeru Eiffelovog tornja. "Istraživanje grada njegovim očima", opisao je prizor. Naravno, podijelio je i mnoštvo fotografija s natjecanja.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Marin je više puta u svojim intervjuima isticao koliko se divi svojoj supruzi, kako je podnijela obje trudnoće, porođaje te koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj njihovih dječaka. Svojedobno ju je prozvao i 'rock zvijezdom', zbog njezine energije i sposobnosti. .

Podsjetimo, ljubavna priča Marina i Kristine počela je kao ljubav na prvi pogled, ali zbog Marinovih putovanja i njezinih fakultetskih obaveza u Zagrebu trebalo im je vremena da se usklade i nauče funkcionirati u vezi na daljinu. Ubrzo su se odučili na zajednički život. Najbolji hrvatski tenisač i diplomirana politologinja i psihologinja nakon osam godina veze su se vjenčali u travnju 2018. godine u crkvi svetog Nikole u Cavtatu, a slavlje su nastavili u dubrovačkoj tvrđavi Revelinu. 

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom

Komentara 1

PR
prajdali100
16:52 08.06.2022.

Marine dobro se pripremi za travu.Rad,rad i samo rad mora dati rezultat.U tvom slučaju moraš s nekim posebno raditi na vjeri u sebe,u svoje mogućnosti,moći se koncentrirati u situacijama kada ne ide ! Radi na " glavi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije