Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga šansa

Tragedija ih je ponovo spojila, slavni par opozvao razvod

khloe kardashian
Foto: Big Pictures/PIXSELL
1/8
22.10.2015.
u 07:48

Iako su predali papire za razvod braka Khloe je zahtjev povukla nakon životne drame u kojoj je slavni košarkaš skoro izgubio život

Khloe Kardashian i Lamar Odom ljubavi su odlučili dati drugu šansu. Iako su papire za razvod predali još u prosincu 2013. godine, Khloe je zahtjev povukla nakon nesretnog događaja u kojem je Lamar skoro izgubio život.

Khloeina odvjetnica Laura Wasser jučer je od suca zatražila prekid brakorazvodne parnice, piše TMZ. Sudac je uvažio njezin zahtjev i poništio zahtjev za razvod braka. 

Khloe se na ovaj potez odlučila nakon što je sve vrijeme bila uz supruga u bolnici otkada je pronađen bez svijesti u bordelu. U trenutku kada je njegova situacija bila kritična i kada su prognoze za Lamarov oporavak bile neizvjesne TV zvijezda shvatila je da još uvijek voli svog zakonitog supruga pa je razuzdanom Lamaru dala još jednu šansu. Vijest je oduševila njihove fanove koji su priželjkivali pomirenje slavnog para.

>>Kim dirljivom fotografijom podijelila sreću zbog Lamarova oporavka

>>Lamar Odom došao svijesti, govorio je i dao palac gore

Komentara 2

BL
Blender
12:36 22.10.2015.

Dali treba ista komentirati na ovakav clanak?? Koga u Hrvatskoj boli za neciji razvod??

ZB
zbisko
12:58 22.10.2015.

Zaista ovo nije vijest koja nekog zanima. Kardashiani i sve u vezi s njima ne zanima nikoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije