Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna djevojka

Kaja Vidmar javila se iz svečane lože na Maksimiru, pratila je Vrsaljkov oproštaj od reprezentacije

Foto: Kolaž/Instagram/Pixell/Goran Stanzl
1/16
23.09.2022.
u 13:52

Kaja je na svom Instagram profilu podijelila snimku iz svečane lože s pogledom na travnjak gdje su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i direktor Stipe Pletikosa uručili Vrsaljku dres s brojem 52 i sada već legendarnu fotografiju na kojoj leži na zastavi na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada su osvojili srebro.

Nogometaš Šime Vrsaljko (30) u četvrtak je uoči utakmice između Hrvatske i Danske na Maksimiru primio priznanje za sve što je u posljednjih 11 godina i 52 nastupa napravio za reprezentaciju, a ovaj poseban trenutak iz svečane lože pratila je njegova odabranica, slovenska manekenka Kaja Vidmar (27).

Kaja je na svom Instagram profilu podijelila snimku iz svečane lože s pogledom na travnjak gdje su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i direktor Stipe Pletikosa uručili Vrsaljku dres s brojem 52 i sada već legendarnu fotografiju na kojoj leži na zastavi na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada su osvojili srebro.

– Ne znam što bih vam rekao, čudan je osjećaj. Ne znam što očekivati kad izađem na teren, ali ako sam donio odluku, stojim iza nje 100 posto – rekao je uoči utakmice novi igrač Olympiacosa.

Foto: Instagram
Inače, Šime se krajem kolovoza oprostio od dresa reprezentacije.

– Bilo je zadovoljstvo ovih 11 godina dijeliti svlačionicu s velikim igračima i ljudima. Hvala svim mojim suigračima – s vama bih išao u svaku bitku. Koliko smo na terenu ostavili krvi, znoja i suza, toliko smo se izvan terena družili, zabavili i nasmijali. Te uspomene čuvat ću zauvijek – poručio je, između ostalog, Šime u svom oproštajnom pismu koje je prenio HNS.

Nedugo nakon što je svoju odluku obznanio javnosti, na Instagramu se oglasila i njegova partnerica, atraktivna slovenska manekenka Kaja Vidmar koja je pružila podršku svom odabraniku.

– Tata, volimo te puno! Ti si naš ponos ❤️– napisala je Kaja u opisu dvije fotografije. Na jednoj od njih na Šiminu dresu pozira njihova kći Viktorija, dok druga prikazuje Vrsaljka tijekom SP-a 2018. godine kada je nakon pobjede s hrvatskom zastavom legao na teren.

Podsjetimo, o vezi Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće. Nagađanja su potaknuli i detalji fotografija koje su Šime i Kaja objavljivali na društvenim mrežama. 

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima – najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu",napisala je tada Kaja pokraj fotografije na kojoj se vidi njezina sjena i sjena muškarca. Iako njegov identitet tada nije otkrila, nekoliko mjeseci kasnije i službeno je potvrdila njihovu vezu na Instagramu, a u travnju su postali i roditelji djevojčice.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mila12345
21:22 23.09.2022.

Lijepo ga je krenulo od kada je sa Kajom, klupa Olympiakosa mu je sada domet.

Avatar utunelu
utunelu
14:45 23.09.2022.

pogledaj ga na sta lici to sam slijepa osoba može voljeti

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:11 24.09.2022.

Velika je stvar za tog balkanskog mladića Šimu da mu ljubav, upute u kulturu i poštenu naturu poklanja lijepa europska cura Kaja jer makar je dečko puno godina igrao po Europi radi porijekla, odgoja i dišpeta težko može pratiti savremene civilizacijske i socialne trendove jer je za balkanski dom spreman ali za europsku kulturi nikako i nikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije