Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna Britanka

Johnny Depp nakon mučnog razvoda opet ljubi, 'pao' je na udanu odvjetnicu koja ima dvoje djece

Foto: profimedia
1/6
23.09.2022.
u 11:51

Joelle inače živi i radi u Londonu, majka je dvoje djece i još je uvijek u braku iako već neko vrijeme ne živi sa suprugom. Je li upravo Depp kumovao njihovom razlazu i skorašnjem razvodu za sada još uvijek nije poznato.

Nakon mučnog razvoda i sudske parnice s bivšom suprugom Amber Heard holivudski zavodnik Johnny Depp (59)ponovno ljubi. Njegovo srce osvojila je odvjetnica, no na iznenađenje mnogih nije riječ o Camilli Vasquez koja ga je branila tijekom donedavnog sudskog postupka protiv Amber.

Brojni svjetski mediji tada su se raspisali o Deppovoj navodnoj romansi s Camillom nakon što su njihove prisne fotografije iz sudnice obišle svijet. No, ono što je zanimljivo je i to da je u sudnici tijekom suđenja bila i Deppova nova odabranica Joelle Rich (37) koja je glumca zastupala u sporu protiv tabloida The Sun iz 2018. godine, dok na tužbama protiv Amber nije bila angažirana kao njegova braniteljica. 

-Nije imala profesionalnu obvezu biti ondje. Došla je iz osobnih razloga - kazao je izvor blizak paru za američke medije dodajući da se par 'diskretno' sastajao u hotelima na početku svoje romanse.

-  Njihova kemija je nenadmašna. Ovo među njima je ozbiljno - dodao je izvor za US Magazine.

Joelle inače živi i radi u Londonu, majka je dvoje djece i još je uvijek u braku iako već neko vrijeme ne živi sa suprugom. Je li upravo Depp kumovao njihovom razlazu i skorašnjem razvodu za sada još uvijek nije poznato.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije