Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao pratitelje

Rimca pitali kako stigne odgovoriti na sve komentare, on uzvratio fotografijom spuštenih hlača

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/4
23.09.2022.
u 11:13

Odlično raspoložen Mate je odgovarao na pristigle komentare, a jedan od pratitelja upitao ga je i kako stigne odgovarati na Facebook komentare. Rimac mu je potom urnebesno uzvratio.

Poduzetnik i inovator Mate Rimac (34) jučer se na svom Facebooku pohvalio novim kampusom u Svetoj Nedjelji i otkrio kako napreduju radovi. - Campus, gdje će raditi 2.500 ljudi, dobro napreduje. I dalje bez kune kredita ili EU fondova/poticaja - napisao je Rimac u opisu fotografija, a ispod objave odmah su se zaredali i brojni komentari njegovih pratitelja.

Odlično raspoložen Mate je odgovarao na pristigle komentare, a jedan od pratitelja upitao ga je i kako stigne odgovarati na Facebook komentare. Rimac mu je potom urnebesno uzvratio fotografijom spuštenih hlača dok sjedi na wc školjci. 

Foto: Facebook Leo Nicolier
Nakon fotografije uslijedio je i novi upit. 'Bitnije pitanje, jel' zavrzlama oko WC-a riješena, Mate?', pitao se pratitelj.

- Naravno. Pa to je najbitnija stvar - odgovorio je Mate Rimac i nasmijao mnoge svojim dosjetkama. Podsjetimo, Rimac je projekt Kampusa predstavio početkom prošle godine kao iduće središte tvrtke Rimac Automobili.

Gradilište se nalazi u Svetoj Nedelji na zemljištu od 200.000 kvadratnih metara, a sami Kampus prostirat će se na 100.000 kvadratnih metara te će uključivati testnu stazu, smještajne kapacitete i muzej. Radovi su počeli u kolovozu 2021., a vrijedan je 200 milijuna eura.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:49 23.09.2022.

Rijetko iritantan lik u talu sa vlasti neukom narodu prodaje maglu, a skuplja nekretnine.

Avatar mustafa2
mustafa2
11:40 23.09.2022.

vec sam se ozbiljno zabrinuo jer rimca vec pet dana nije bilo u "hrvatskim" medijima ali ocito da je sve u redu, eto nam ga opet. nego, sto je sa kerleusom, nema je vec duze vrijeme na ovim "hrvatskim" stranicama ?

Avatar Manolique
Manolique
11:53 23.09.2022.

Svaka čast Mati ali bez Ivana ne bi od toga bilo ništa. Ivan Rimac je povučen i ne voli publicitet nego je dosta nesebično svu slavu i popularnost dao sinu i ne traži zauzvrat baš ništa. Ovakvu skromnost i marljivost je danas teško naći. Tom čovjeku bi trebalo napravi neki spomenik ili barem nazvati kakvu ulicu u Zagrebu i Svetoj Nedelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije