Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio prepisku

Pratiteljica rekla Miletiću da se pogleda u ogledalo, on uzvratio: 'Vidim prezgodnog muškarca, vrhunsko tijelo'

Dobro raspoloženi Marin Miletić stigao na sjednicu Sabora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
23.09.2022.
u 12:26

"Obračun s hejterima. Nije lako, vjerujte mi", napisao je riječki političar Marin Miletić uz screenshot prepiske s pratiteljicom.

Saborski zastupnik Marin Miletić (43) na svom je Instagramu objavio prepisku razgovora s jednom pratiteljicom koja mu je poručila da "stane pred ogledalo i razmisli što vidi". Marin je na poruku pratiteljice odmah i odgovorio.

"Evo jesam. Vidim prezgodnog muškarca koji u 43. izgleda kao da ima 24 godine i tijelo vrhunskog sportaša. 1.94 centimetara visokog, 91 kilogram teškog. Produhovljenu i pametnu osobu izrazito razvijenih socijalnih vještina i komunikacija, upornog i radišnog! Naravno, kako savršenost ne postoji – imam puno još posla rada. Ovo izvana je baš – sjajno", odgovorio joj je Miletić. 

"Obračun s hejterima. Nije lako, vjerujte mi", dodao je uz screenshot prepiske. Što mu je točno zamjerila, nije poznato. 

Foto: Instagram

Inače, Miletić u posljednje vrijeme sve više pažnje privlači i svojim privatnim životom. Naime, zastupnik Mosta posljednjih mjeseci uživa u romansi s glumicom Kristinom Krepelom (42) u čijem je zagrljaju pronašao utjehu osam mjeseci nakon što mu je preminula supruga Danijela nakon borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu.

Marin i Kristina snimljeni su u svibnju u romantičnoj šetnji Maksimirom, a svoju ljubav potvrdili su javno krajem lipnja kada su se zajedno pojavili na slavlju u povodu drugog rođendana podcasta Ane Radišić. Ne osvrćući se na kamere i fotoaparate koji su ih snimali, Kristina i Marin su izmjenjivali nježnosti, ali na novinarske upite o svojoj romansi nisu htjeli odgovarati.

– Hvala vam na upitu, ali znate da ja svoj privatni život ne komentiram. Hvala puno na razumijevanju – nedavno nam je kazala glumica.

Ni Miletić nije u medijima pričao o svojoj ljubavi prema glumici, ali nakon što su Kristini nedavno hakirali profil na Instagramu, Marin je priskočio u pomoć i svoje pratitelje zamolio da podrže Kristinin novi profil i oslovio ju je s "draga".  Na društvenim mrežama ljetos su se hvalili i fotografijama sa svog prvog zajedničkog ljetovanja, a nedavno je Kristina na svom profilu objavila i fotografiju koju je snimio Miletić. "Kraljice su rođene u rujnu", napisala je tada u opisu Kristina.


Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 14

DM
drazen.muhvic
12:43 23.09.2022.

I onda kažu da čarobno ogledalo postoji samo u bajci. Lažu!!! Eno ga kod Miletića...

RO
RogaBabaroga
14:10 23.09.2022.

bravo VL! ovo je fakat vijest. pun gabje vise kuki

DQ
Dq
14:11 23.09.2022.

Oni koji podilaze , odnosno on sam pod fa ke profilom su obožavatelji , a svi ostali su hejteri. Dobre su te društvene mreže , lako je prepoznati razne dijagnoze u par rečenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije