Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVA U DOMU SPORTOVA

Jinxi dvosatnim rođendanskim koncertom oduševili zagrebačku publiku

Jinxi u Domu sportova
Foto: Goran Berović
1/10
05.05.2018.
u 16:38

Prvo se na pozornici Jinxima pridružio Dubravko Ivaniš Ripper pa su zajedničkim snagama izveli ‘Na zub su me uzeli mama’, a onda i legendarni Davor Gobac koji je dodatno podigao temeraturu u užarenoj dvorani izvedbom zajedničkog hit singla ‘Maradona’.

Grupa Jinx sinoć je Velikim koncertom u Domu sportova obilježila četvrt stoljeća uspješne karijere potvrdivši status jednog od najboljih domaćih live bandova. U proširenom sastavu, zajedno sa svojim gostima i novim aranžmanima pjesama, Jinxi su u više od dva sata svirke oduševili fanove koji su došli na rođendansko slavlje u Dom sportova.

Beogradski sastav Artan Lili otvorio je koncert i zagrijao publiku koja je pokazala zavidno poznavanje njihovog glazbenog opusa. Nakon izvrsno odabrane predgrupe koja je maestralno odradila uvod, uslijedio je live spektakl Jinxa. Pjevalo se i plesalo od prve minute i prvog takta uz ‘Jesmo li dobro?’ i ‘Ako si rođen u pogrešno vrijeme’ sa posljednjeg albuma ‘Pogrebi & Pomiriši’, pa onda ‘Da smo se voljeli manje’, ‘Na zapadu’, ‘Na čemu si ti’, ‘Smijem se’, ‘Brazil’, ‘Bye, Bye, Baby Bye’, ‘Ljeto’, ’Strijele na horizontu’, ‘Sve se jednom mora vratiti’ i druge znane Jinx uspješnice. Set lista je obuhvatila svih sedam studijskih albuma benda, a najveći hitovi ‘Tamo gdje je sve po mom’ i ‘Koliko suza’ očekivano su izazvali erupciju oduševljenja u dvorani, uz zborno pjevanje i ovacije raspoložene publike.

Dugo najavljivani gosti sjajno su "odradili" svoj dio posla i jednako oduševili publiku. Prvo se na pozornici Jinxima pridružio Dubravko Ivaniš Ripper pa su zajedničkim snagama izveli ‘Na zub su me uzeli mama’, a onda i legendarni Davor Gobac koji je dodatno podigao temeraturu u užarenoj dvorani izvedbom zajedničkog hit singla ‘Maradona’.

Odlično raspoloženi Jinxi predvođeni Yayom i Cocom Mosquitom sinoć su odsvirali jedan od ponajboljih koncerata u karijeri, isijavajući pozitivu i energiju, koja je sve prisutne na koncertu osvojila i otpravila, nakon dva zaslužena bisa, s osmijehom na licu, u toplu zagrebačku noć.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
MatijaGubecGS
21:15 05.05.2018.

A koliko svojih pjesama su pjevali? Sve četiri?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije