Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Jasmin Stavros feat. Učiteljice - 'Nema natrag'

Jasmin Stavros (1)
Grgur Zucko/PIXSELL
09.05.2014.
u 13:27

Jasmin Stavros, neokrunjeni kralj zabave odlučio je podržati mladi ženski band "Učiteljice" na početku njihove karijere, te je sa njima snimio duet pod nazivom- "Nema natrag" !

Pjesma je pozitivna i brzog, modernog ritma sa prizvukom Irske, odnosno violine i tambure, instrumenata koje sviraju cure iz banda Učiteljice!

Pjesma koja će vrlo brzo postati veliki hit, sa zaraznom violinskom temom izlazi u idealnom trenutku pred samo ljeto i veliku tradicionalnu Stavrosovu turneju po Jadranu. Nova suradnja Stavrosa sa tandemom Bačić/ Dragojević sigurna je garancija za hit!

Stavros je još jednom pokazao da je veliki pjevač, koji se ne libi pjevati sa mladim talentiranim curama koje tek ulaze na glazbenu scenu jer je odmah vidjeo potencijal koji cure imaju i da zrače pozitivnom energijom!

Ana, Matea i Silvia, članice banda Učiteljice kažu: "Presretne smo da smo dobile priliku snimiti svoju prvu pjesmu i spot baš sa Jasminom Stavrosom. Pjesma je sjajna, a Stavros nam je jako pomogao, pogotovo na snimanju spota koji obiluje plesnim scenama i sigurne smo da će se dopasti publici. Pripremamo još nekoliko iznenađenja i sjajnih projekata, ovo je tek početak!"

Autori pjesme su Dušan Bačić i Bojan Dragojević, autori Stavrosovih hitova "Opala" i "Ljubomorni ljudi" koji su ujedno i predstavnici nove generacije hit makera čije su pjesme sakupile nevjerojatnih 120.000.000 klikova na You Tubeu u kratkom vremenu! Oba hita se nalaze na zadnjem Stavrosovom albumu kojeg je sam pjevač nazvao svojeversnim best of albumom! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije