Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neostvareni san

Ivana Paradžiković prisjetila se djetinjstva: 'Ja sam bila njihov sin. Borila sam se za djelić pažnje'

Foto: Instagram
1/12
22.08.2022.
u 12:00

Napisala je kako je bila srednje dijete, te priznala da je radila budalaštine kako bi se izborila za malo pažnje. Isto tako je otkrila da je voljela provoditi vrijeme vozeći se s ocem na njegovom motoru.

Televizijska voditeljica i novinarka Ivana Paradžiković (41) poprilično je aktivna na društvenim mrežama na kojima dijeli pojedinosti iz privatnog života, a ovaj put se prisjetila djetinjstva. Napisala je kako je bila srednje dijete, te priznala da je radila budalaštine kako bi se izborila za malo pažnje. Isto tako je otkrila da je boljela provoditi vrijeme vozeći se s ocem na njegovom motoru. 

"U obitelji tri kćeri, ja sam bila njihov sin. Ni prva...a ni najmlađa pa najslađa. Srednja. Zaje**** pozicija. Osuđen si raditi budalaštine kako bi se izborio za djelić pažnje. Odrasla sa starim na emzejcu. Bili su to najljepši trenuci djetinjstva. Zalijepila bi se na njega poput priljepka. I nikad nije bilo dosta. Ni kada je vjetar toliko šibao da nisam mogla otvoriti oči od suza ni kada su mi zubi cvokotali od hladnoće. Još samo malo. Još jedan krug, preklinjala sam" napisala je Ivana prisjetivši se svog djetinjstva. 

 

Otkrila je da ipak nije naučila voziti motor.

"Nisam naučila voziti motor. Čekala sam da odrastem, da prođe strast... jer kada je nešto toliko strastveno, previše je opasno. Nisam vjerovala sama sebi. Dogodine, govorim zadnje dvije. Do tada, samo se zalijepim poput priljepka...a kada zatvorim oči, iako na Visu, meni vam zamiriše moj Srijem" zaključila je. 

Podsjetimo, Ivana je posljednjih mjeseci bila u fokusu javnosti zbog svog angažmana na Una TV-u, a nakon što je u javnost dospjela informacija da su brojni zaposlenici zagrebačkog dopisništva UNA TV-a dobili otkaze, među kojima se pojavilo i ime Ivane Paradžiković, javila se i ona sama i objasnila prirodu svog poslovnog odnosa s UNA TV-om. 

– Nikada nisam bila zaposlenik Une. Isporučujem sadržaj preko svog obrta na temelju ugovora koji nije otkazan. Jako mi je žao kolega snimatelja, montažera, novinara, svih zaposlenika na televiziji, prije svega vrhunskih profesionalaca, koji su dobili otkaz. I žao mi je što gledatelji nemaju priliku gledati emisiju koju radim jer sam na nju izuzetno ponosna. Vrhunski televizijski proizvod – rekla nam je Ivana koja uređuje emisiju ''Lice pravde'' koja se nije emitirala u Hrvatskoj. Inače, Ivana je do svibnja 2021. radila na Novoj TV te je tamo bila voditeljica i urednica "Provjerenog". Nakon odlaska s Nove TV prvi put je od svoje 18. godine bila nezaposlena i našla se na burzi, ali nije dugo trebalo da se Ivana upusti u nove poslovne izazove. Otvorila je najprije svoj obrt, a onda je došla i ponuda s UNA TV-a.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 4

MU
muto
12:39 22.08.2022.

Tko već duže vrijeme šulja Ivanu, blizak redakciji?

PA
pan-am
12:28 22.08.2022.

Režem i cijepam drva ,kome treba nek se javi !

OR
orlando
12:12 22.08.2022.

Draga moja ti očigledno nisi dobila dovoljno pažnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije