Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To mu je važnije

Princ William svjesno je donio jednu odluku zbog koje njegov odnos s bratom više neće biti isti

William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/6
21.08.2022.
u 22:00

Njihov odnos zadnje dvije godine, otkako je Harry odstupio s kraljevskih dužnosti i sa suprugom Meghan Markle preselio se u Ameriku, dosta se analizira u britanskoj javnosti.

Dokumentarna serija kanala Channela 4 "The Real Windsors: A Very Modern Prince?" bacio je novo svjetlo na svađu između princa Williama i princa Harryja. Njihov odnos zadnje dvije godine, otkako je Harry odstupio s kraljevskih dužnosti i sa suprugom Meghan Markle preselio se u Ameriku, dosta se analizira u britanskoj javnosti i sve je više dokumentaraca i knjiga koje poseban naglasak stavljaju na odnos između prinčeva. 

Novi dokumentarac koji se prikazuje na Channelu 4 iznosi tvrdnju kako je princ William svjesno svoje kraljevske dužnosti stavio ispred brata Harryja i nije nimalo dvojio kao budući kralj što mu je važnije; brat ili važnost pozicije na kojoj će se jednog dana naći. 

Ovoga puta Jamie Lowther-Pinkerton, Williamova i Harryjeva privatni tajnik koji je godinama radio za kraljevsku obitelj tvrdi kako će William uvijek biti predan kraljevskoj obitelji i interesi monarhije su mu ispred odnosa s bratom. Također je dodao da ima mnogo primjera kada je William odlučio krenuti "težim putem" kako bi učinio časnu stvar.

- Donio je svjesnu odluku da mu je dužnost na prvom mjestu. Princ William je vrlo analitičan i postavlja sva pitanja. On ima najjasnije razumijevanje od gotovo svih koje poznajem što je ispravno, a što pogrešno, i od toga neće odustati - tvrdi u dokumentarcu Lowther-Pinkerton. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Komentara 1

SI
Sinatra
07:33 22.08.2022.

već nakon 2-3 generacije Harryjevi potomci će postati beznačajni i anonimni. Harry je primjer slabe osobe koja nije imala snage suočiti se sa obavezama u vlastitom životu i koja je dopustila da ga patološki ambiciozna mulatkinja manipulira i sramoti. S druge strane, William je stavio narod i domovinu ispred razmaženog brata. Monarhija je u sigurnim rukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije