Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljuje vruće fotke

Brankica je bila zvijezda Big Brothera, a danas joj je život potpuno drukčiji: Više ne živi u Hrvatskoj

ARHIVA - Zagreb: Miši Kovaču dodijeljeno je posebno priznanje za najtiražnijeg hrvatskog izvođača svih vremena
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
22.08.2022.
u 09:00

Nakon izlaska iz BB kuće nastavila je plijeniti pažnju provokativnim fotografijama i detaljima iz života u Dubaiju. Ubrzo je počela raditi u Dubaiju kao manekenka i hostesa, a tamo je i povećala grudi kojima se često hvali na fotografijama koje objavljuje.

Makaranka Brankica Čonda (42) 2005. godine natjecala se u Big Brotheru, a iako je u kući ostala samo 20 dana, ostala je u pamćenju mnogim gledateljima. 

 

Nakon izlaska nastavila je plijeniti pažnju provokativnim fotografijama i detaljima iz života u Dubaiju. Ubrzo je počela raditi u Dubaiju kao manekenka i hostesa, a tamo je i povećala grudi kojima se često hvali na fotografijama koje objavljuje. Otkrila je i kako su joj prije dvije godine silikoni pukli, pa ih je morala zamijeniti. 

 

Nakon Dubaija, radila je kao hostesa na Ibizi, a zatim se, kako kaže, okrenula svojoj pravoj strasti – jogi. Završila je tečaj na Tajlandu, a zatim podučavala u Turskoj, Španjolskoj i Grčkoj.

Otkrila je i kako joj je želja u Hrvatskoj otvoriti školu 'sedmodnevnog detoxa organizma'.

- Big Brother nikako ne bih okarakterizirala kao lošu odluku ili kao loše iskustvo. U trenutku pojavljivanja bila sam mlada i nepromišljena, a takvo je bilo i cjelokupno iskustvo. Vjerujem kako bih u nekim situacijama danas postupila drugačije, ali sve u svemu zadovoljna sam ishodom - rekla je prije nekoliko godina. 

 

Brankica je, osim u 'Big Brotheru', 2011. sudjelovala i u realityju Paris Hilton 'My New BFF', u kojem je nasljednica tražila najbolju prijateljicu u Dubaiju. Čonda je ispala iz natjecanja jer je, tad je rekla, Parisina majka Kathy primijetila da je Čonda preambiciozna. - Bile smo na večeri s njezinim roditeljima. Njezina majka je primijetila da sam ja ‘gladna tigrica’ i to joj se nije svidjelo - rekla je i dodala kako ju je Paris pohvalila da je jako seksi.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 7

AV
avangero
10:47 22.08.2022.

Zna se šta šeici rade s europljankama, bjelkinjama u Dubajiju, tako da su ovo sve prazne priće,

OR
orlando
12:09 22.08.2022.

Žanamari na ovoj slici izgleda potpuno drugačije nego na novim slikama, teško za prepoznati !

T8
Trolicagensić 85
14:20 24.08.2022.

Nebitna osoba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije