Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Ispunjene želje Cice Kranjčara: Simona i Niko prvi put roditelji

simona kranjčar
pixsell
15.11.2010.
u 08:48

Simona je u petom mjesecu trudnoće, a beba bi na svijet trebala doći na proljeće iduće godine


Još samo četiri mjeseca Simona i Niko Kranjčar broje do rođenja svog prvog djeteta. Vijest je to koja je, osim zaljubljenih supružnika, sigurno obradovala i najpoznatijeg nogometnog djeda – Cicu Kranjčara.

U punom sastavu

Naime, nogometnog trenera koji je u najveće visine dignuo crnogorsku reprezentaciju ovog se proljeća u Zagrebu sretalo s kolicima koja je ponosno gurao pred sobom. Sa smiješkom na licu pokazivao je prijateljima svoju tada tromjesečnu unučicu Sophie.

Prvo unuče poznatoj obitelji podarila je Cicina 29-godišnja kći Lana koja sa suprugom Thibaultom Dutreixom, investicijskim bankarom, živi u Londonu. A prije nego što je Sophie došla na svijet, iznimno povezana obitelj u punom se sastavu okupila u Londonu.

– Svi smo jako sretni. Mama i tata su ovdje. Lana i malena su zdrave i dobro se osjećaju – rekao je tada ushićen ujak Niko Kranjčar.

Bočice, pelene i prvi plač

Njegov otac Zlatko Kranjčar bio je lud od sreće i zbog prve je unuke doletio iz dalekog Irana. Njegova je supruga Elvira u London došla nekoliko dana prije porođaja kako bi bila uz kćer.

Unuci su, ustvrdio je Cico Kranjčar nakon vjenčanja svoje dvoje djece, ono što najviše priželjkuje. Rečeno – učinjeno, želje su se Cici Kranjčaru počele ispunjavati jedna za drugom. Ni godinu dana nije prošlo od rođenja male Sophie, a Kranjčari već imaju novi razlog za veselje.

Nitko od njih ne želi otkriti spol Nikina prvog djeteta, ali prinova, bočice, pelene i prvi plač s nestrpljenjem se očekuju u domu našeg reprezentativca i njegove šest godina starije supruge Simone, diplomirane ekonomistice koja je svoj život podredila Nikinoj karijeri i njihovoj obitelji.

 

Komentara 11

AL
alapača
17:38 15.11.2010.

:D ma zgodna je. samo sam primjetila da mladenke često sliče mladoženjoj majci, a Nikina je slična njegovom ocu, lol. šta sad, nisam ni malo zlobna.

AL
alapača
13:11 15.11.2010.

prvi put vidim da je netko ozenio curu koja mu lici na tatu :D

Avatar Časna seka
Časna seka
17:54 15.11.2010.

Igra li beba već nogomet u trbuhu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije