Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reperica priznala

Preporučili su joj i operaciju nosa, no zasad je operirala samo grudi

iggy azalea
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
25.03.2015.
u 08:22

Razmišljala sam o tome cijeli život, rekla je Azalea za Vogue kao odgovor na pitanje je li u zadnje vrijeme napravila neke promjene na svom tijelu

Reperica Iggy Azalea priznala je ono što je mnogima teško priznati.

- Da, promijenila sam nešto. Prije četiri mjeseca povećala sam grudi. Razmišljala sam o tome cijeli život - rekla je Azalea za Vogue kao odgovor na pitanje je li u zadnje vrijeme napravila neke promjene na svom tijelu. Ipak, informaciju je držala tajnom kako se njezini fanovi ne bi osjećali loše u svom tijelu.

- Zaključila sam da nisam prava osoba za čuvanje tajni - dodala je, komentirajući zašto je ipak priznala operaciju. Liječnici su joj, kaže, preporučili i operaciju nosa, no tu je ideju ipak odbila.

>>Ima je na sve strane! Vremešnoj Madonni vrijeme je da malo pokrije obline

>>Jako gladna: Iggy Azalea jela pileća krilća na dodjeli VMA's-a

Komentara 1

MA
malkidomaic
09:26 25.03.2015.

Baš je odlično odlučila! I baš mi je drago zbog nje! Hvala šta ste to podijelili s nama. Sad mi je lakše živit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije