Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog ovoga

Glumica se videom pohvalila da se cijepila, a pratitelji uvjereni da je sve laž: 'Nisi se cijepila i to se vidi na snimci'

Foto: DPA/Pixsell
1/7
21.04.2021.
u 11:19

Snimka je kod nekih naišla na neodobravanje, a sve zbog okolnosti u kojima se kolumbijsko-američka glumica cijepila. Naime, pratitelji su primijetili da onaj koji ju je cijepio na sebi nema rukavice, ali i da, po njihovu mišljenju, iglu drži pogrešno.

Slavna Sofia Vergara (48) mnogima je jedna od najdražih glumica, a većini je poznata po fantastičnoj ulozi Glorije Delgado-Pritchett, supruge Jaya Pritchetta u humorističnoj seriji ''Moderna obitelj''. 

Sofia je sada na svom Instagramu podijelila kratki video na kojemu je pokazala kako se napokon i ona cijepila protiv koronavirusa, a u opisu je objasnila i zašto je to učinila. 

"Učinila sam to za svoju obitelj, učinila sam to za svoje prijatelje koji to ne mogu učiniti zbog medicinskih tretmana koje primaju, učinila sam to kako bismo svi mogli vratiti svoj život. Učinila sam to jer je za mene to ispravno! Za koga ti to radiš?" napisala je pokraj snimke.

Međutim, snimka je kod nekih naišla na neodobravanje, a sve zbog okolnosti u kojima se kolumbijsko-američka glumica cijepila. Naime, pratitelji su primijetili da onaj koji ju je cijepio na sebi nema rukavice, ali i da, po njihovu mišljenju, iglu drži pogrešno.

"Zašto on ne nosi masku ni rukavice?", "Zašto on tako drži iglu? Zar ne bi njegov palac trebao biti na vrhu kako bi istisnuo tekućinu u ruku? Ne vjerujem ovome", "Nisi se cijepila i to se vidi na snimci. Video je lažan", "Loš photoshop", samo su neki od komentara.

Iako su joj neki zamjerili navodnu fejk-snimku, brojni su je u komentarima podržali. 

"Čestitam", "Predivna poruka, Sofia", "Hvala što si ovo podijelila", pisali su joj.

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

 

Komentara 1

MA
mare1402
11:26 21.04.2021.

Koje ste vi žutilo od portala... Trpate nas glupostima, a bitne, aktualne teme skrivate, jadno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije