Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLUS SIZE MANEKENKA

Lucija Lugomer objavila fotografiju stražnjice: 'Zatrpali ste mi inbox'

Lucija Lugomer
Foto: Instagram
1/7
21.04.2021.
u 09:03

"Dakle, inbox mi je pun. Da, ovo je moja stražnjica i dobre smo si prijateljice. Ako će se trener složiti, možemo vam pokazati vježbe... A jeste lude sto na sat", napisala je Lucija

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer na Instagramu je objavila fotografiju u tajicama, a zatim je poslala poruku pratiteljima koji su joj preplavili inboks upitima o njenoj stražnjici.

"Dakle, inbox mi je pun. Da, ovo je moja stražnjica i dobre smo si prijateljice. Ako će se trener složiti, možemo vam pokazati vježbe... A jeste lude sto na sat", napisala je Lucija. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Luciju je nedavno zatekao komentar jednog trenera pod njenom fotografijom i pritom je razljutio. Nakon toga odlučila je objaviti prepisku te ga javno prozvati, kao i teretanu za koju je smatrala da u njoj dotični radi. 

"Odvratno!" poručio je kratko ispod njezine fotografije u jednodijelnom kupaćem kostimu.

"Jedva čekam doći u teretanu i potražiti ovog trenera da mi pomogne nakon poroda vratiti moje tijelo u ljepotu s obzirom na to da sam mu 'odvratna'. Na ovoj slici koju je dotični komentirao s 'odvratna', moje tijelo je samo 4/5 mjeseci nakon poroda", napisala je Lucija te se zapitala podržava li njegov stav i teretana u kojoj je naveo da radi.  "Također me zanima da mi napišete tko bi kod ovakvog trenera sada išao na trening? Pogotovo nakon poroda, recimo. Pitam vas koji ste odvratni, je l''", završila je objavu u Instagram priči, a iduću objavila s posvetom svojim pratiteljicama.

Nedugo zatim uslijedio je i odgovor teretane koja za dotičnog tvrdi da nije njihov zaposlenik već neko vrijeme.

"Pojasnili su mi neke činjenice stoga se i ja ovom prilikom želim javno ispričati i ispraviti nesvjesnu pogrešku koju sam učinila s obzirom na lažne informacije", navela je u još jednoj objavi te se na kraju izjasnila da joj je drago što su u spomenutu teretanu svi dobro došli. Nakon toga je i obrisala storyje. 

VIDEO: Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagi101
09:26 21.04.2021.

kladim se da je taj trener koji je komentirao gay i voli muške stražnjice

SO
Sir Oliver
10:29 21.04.2021.

Ah fuj! Onaj tko se na ovo brdo pali, taj ima zesci problem sa svojom psihom.

ZD
zg_dubrava
10:15 21.04.2021.

stvarno lijepa cura ,ali da je prasica zesca tu nema dileme!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije