Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDILA NA KRKU

Glumica Sandra Lončarić Tankosić i na odmoru svaki dan trči

sandra (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/6
02.08.2010.
u 08:35

– Željko i ja nismo tipovi za izležavanje – kaže Sandra te nastavlja: – Nabavili smo opremu za pecanje pa ćemo okušati sreću!

Kad su već ozbiljno razmišljali o tome da zbog pogoršanja vremena spakiraju stvari i i upute se kući u Osijek, sunce je počelo tjerati tmurne oblake, a Sandra Lončarić Tankosić i njezin suprug Željko Tankosić odlučili su sa svojim šestogodišnjim sinom Petrom ipak još koji dan uživati na Krku. Blago zahlađenje čak im je i dobro došlo jer su ga iskoristili za iskušavanje nove aktivnosti – pecanje.

 

Naime, 36-godišnja osječka glumica i sedam godina stariji poduzetnik ne znaju za pasivan odmor jer su oboje nemirnoga sportskog duha.

– Kako bi mi Osječani rekli, Željko i ja nismo tipovi za “lapinjanje”, odnosno izležavanje – kaže Sandra te nastavlja:

– Nabavili smo opremu za pecanje i na nekim stijenama ćemo okušati početničku sreću! Muči me jedino što ne znam hoću li imati živaca sjediti toliko dugo i čekati da nešto zagrize. U svakom slučaju večeras je na meniju riba na gradele, bilo da je sami ulovimo ili da je, ako ipak ne budemo sretne ruke, kupimo – otkriva glumica kojoj je 15 dana na otoku s obitelji i više nego dovoljno za odmor od naporne glumačke sezone koja je iza nje.

 

Osim što je dva-tri puta tjedno snimala sapunicu “Dolina sunca”, članica ansambla Drame hrvatskoga narodnog kazališta u Osijeku glumila je paralelno u dvije predstave i to u obje glavne ženske uloge. Stoga je većinu godine provela na relaciji Osijek - Zagreb, no uspješna glumica koja u svom rezimeu broji oko 50 filmskih, televizijskih i kazališnih uloga uvijek nađe vremena i za svoje najmilije. Čim je završilo snimanje "Doline sunca" u kojoj tumači blagajnicu i dežurnu tračericu Višnju, sa suprugom se na tjedan dana uputila na romantično putovanje u Prag. Njihova je jedinca čuvala baka u Našicama.

– Mislim da je za uspješan brak jako bitno da supružnici nađu vremena kada će se posvetiti samo jedno drugome – ističe Sandra.

 

Vođena time, i odmor na Krku započela je samo sa suprugom s kojim je u sretnom braku sedam godina, a sin im se pridružio nakon deset dana. Najveći kvarnerski otok zbog Petra su i odabrali za mjesto ljetovanja jer on ondje, drugu godinu ljetuje sa svojom vrtićkom grupu.

– Kada je Petar prošle godine prvi put išao bez nas na more bila sam u strahu kako će to proći. Tada smo se Željko i ja dosjetili da iznajmimo apartman u blizini njihova odmarališta kako bi, u slučaju da nas sin zatreba, mogli doći do njega. Oni su bili smješteni u Omišlju, a mi smo našli smještaj u Krku. Istu shemu ponovili smo i ove godine – priča simpatična Osječanka.

 

Dok su ona i suprug bili sami tempo je bio puno laganiji, uz kasnije ustajanje i duže ispijanje jutarnje kave te omiljene fizičke aktivnosti. Oboje zaljubljenici u sport, Željko je trenirao košarku, a Sandra rukomet, ni na odmoru nisu zanemarili treniranje pa su gotovo svaki dan trčali i plivali. Kada je došao Petar, kupanje na stijenama zamijenili su kupanjem na gradskoj plaži gdje se pak svo troje zabavljaju igrajući picigin i odbojku.

 

– Kako Petar trenira nogomet, jedan oblačan dan iskoristili smo i za odlazak na nogometno igralište gdje smo naišli na grupu dječaka te smo svi zajedno zaigrali – veselo će strastvena sportašica. Nakon Krka, u kolovozu će obići prijatelje u Lovranu i Tisnom, a zatim će s nestrpljenjem odbrojavati dane do početka rujna kada Petar kreće u prvi razred.

Komentara 2

SL
slucajniprolaznik
15:23 02.08.2010.

Samo dobar alat u gaćama je za nju? Ja se nudim 25cm čeka??

SI
sikert
09:40 02.08.2010.

Pazi naslova \"Idula na Krku \"- kakva idila šta je pisac htio reći???Nabavili opremu za peca-kao da su kupili jahtu od 16 metara i to je za VL idila. \"Sandrin sin Petar na jesen kreće u prvi razred\" zabole pučanstvoo neka stvar što jedan šmokljan kreće u školu. A,kaj on nema oca pa piše samo da je je njezin sin???.Zar ova nigdje nije čitala o štetnosti pretjeranom izlaganju suncu i postotku oboljelih od melanoma kože??? Na slici br.3 ima prirodnu boju kože a na ostalima se vidi da se \"zapekla\". Žene bi bile i lijepe i osunčane (misle da ih preplanula boj čini ljepšima ili žele pokazati df su bile na mru) a zaboravljaju da izlaganje suncu pomaže ubrzanom starenju kože. Pojave fleka na obrazima i ramenima su dobar znak da su nadobrom putu da posjete liječnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije